x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

03 Mai 2005   •   00:00


  • 4 mai 2005
  • ARBITRI. Meciul Olanda - Romania, din preliminariile CM 2006, programat pe data de 4 iunie, va fi arbitrat de italianul Massimo De Santis, ajutat de asistentii Alessandro Griselli si Vicenzo Mitro. Partida Romania - Armenia, de pe 8 iunie, va fi condusa de o brigada din Grecia, cu Athanassios Briakos la centru, asistat de Konstantinos Dalas si Cristos Gennaios.

    FC ARGES. In prima zi de lucru de dupa sarbatorile de Pasti, Sorin Cartu si-a criticat jucatorii pentru prestatia din meciul cu FC National. "N-am vazut in viata mea fundasi centrali docili ca la FC Arges! N-ar deranja adversarul nici cu o vorba. N-au pic de rautate, se lasa calcati in picioare de niste jucatori australieni care invata fotbalul in Romania", a spus tehnicianul, caracterizandu-i apoi, succint, pe adversarii de azi: "Bacauanii sunt agasanti, formeaza o echipa agresiva, care intrerupe jocul foarte bine si sunt buni la contactele individuale". (Andrei Nicolescu)

    APULUM. Fundasii Razvan Cosma si Casian Maghici au fost penalizati deoarece au lipsit de la reunirea lotului, programata duminica, la ora 22:30. Cosma a fost exclus din lotul pentru jocul cu Gloria Bistrita, in vreme ce pe Maghici l-au amendat cu 100 de dolari. Jucatorii lui Apulum au petrecut impreuna a doua zi de Pasti, iar marti seara, intreg lotul a fost primit la Catedrala Reintregirii de Arhiepiscopul Alba-Iuliei. (Lucian Dobrater)

    TENIS. Victor Hanescu s-a calificat in turul doi al turneului de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de 2.082.500 de euro. Hanescu, jucator venit din calificari, l-a invins in runda inaugurala pe austriacul Jurgen Melzer, scor 6-4, 3-6, 6-3, si va juca in faza urmatoare a competitiei cu invingatorul partidei dintre spaniolul Rafael Nadal, cap de serie numarul 5, si rusul Mihail Iujnii.

    OBSERVATORI. Presedintele CCA, Ion Craciunescu, va fi inspector pentru arbitraj la partida Ucraina - Kazahstan, programata pe 4 iunie, la Kiev, in cadrul grupei a doua preliminariilor Cupei Mondiale din 2006. Liana Stoicescu a fost desemnata de UEFA ca delegat la mansa a doua a finalei Cupei UEFA feminine, dintre formatiile FFC Turbine Potsdam (Germania) si Djugarden (Suedia). Meciul va avea loc la Potsdam in ziua de 21 mai.

    ×
    Subiecte în articol: sport