x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

06 Dec 2006   •   00:00

Iacov: "Turcu e un zugrav"
Presedintele CA al FC National, Constantin Iacov (foto), i-a raspuns ieri actionarului dinamovist Vasile Turcu, care declarase inaintea meciului de luni seara ca echipa din Cotroceni este formata din "adunaturi si refuzati". "Atat timp cat un conducator cu nodul la cravata mai mare decat capul isi permite sa jigneasca, ce pretentii sa ai de la suporteri. Daca un zugrav e imaginea unui club, e grav. Ii mai trebuia trafaletul in mana", a spus Iacov.

Marian Iancu l-a dat in judecata pe Mihai Stoica
Presedintele lui Poli Timisoara, Marian Iancu, l-a dat in judecata pe cale civila pe managerul Stelei, Mihai Stoica, acesta afirmand despre oficialul timisorean ca trebuie sa se duca la inchisoare. "«Mimi» Stoica sa aduca probe pentru ce a declarat", a spus Iancu.

ITALIA. Parchetul din Udine suspecteaza 21 de fotbalisti, care evolueaza sau au jucat in Italia, de pariuri ilegale la meciurile din campionatul italian. Meciurile aflate in vizorul autoritatilor sunt: Reggina - Bologna 1-1 (8 mai 2005), Ascoli - Cagliari 2-2, Parma - Siena 1-1, Udinese - Chievo 1-1 (toate la 22 aprilie 2006). La finalul anchetei, Parchetul va transmite dosarul Federatiei Italiene de Fotbal, singura care poate dicta sanctiuni disciplinare asupra jucatorilor implicati.

ATLETISM. Federatia Romana de Atletism a anuntat ieri pe laureatii anului 2006, care vor fi premiati in cadrul unei ceremonii care va avea loc la 15 decembrie. La feminin, prima pozitie o impart aruncatoarea de disc Nicoleta Grasu (CS Dinamo) si maratonista Constantina Tomescu Dita (CS Drobeta Turnu-Severin), in timp ce la masculin pe primul loc se afla triplusaltistul Marian Oprea (CS Dinamo).

BULGARIA. Magnatul indian Pramod Mittal este noul proprietar al clubului de fotbal TSKA Sofia, la care evolueaza si romanii Florentin Petre, Eugen Trica si Alexandru Piturca. "Mittal a cumparat TSKA de la Dimitar Bojkov, iar ultimele formalitati sunt in curs de derulare", a declarat antrenorul Dimitar Penev pentru cotidianul Monitor. Conform 7 Dni sport, valoarea tranzactiei este de 14 milioane de euro, iar anuntul oficial va fi facut maine.

FRF. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, este de parere ca principalul contracandidat al lui Mircea Sandu la alegerile pentru ocuparea unui loc in Comitetul Executiv al UEFA este Grigori Surkis, presedintele Federatiei de Fotbal din Ucraina. "Mircea Sandu are mari sanse sa ocupe un loc in Comitetul Executiv al UEFA, pentru ca e vechi pe functie, e baiat destept. Cred ca un contracandidat periculos pentru Mircea Sandu este ucraineanul Surkis", a spus Dragomir.
×
Subiecte în articol: sport