x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

03 Dec 2006   •   00:00
INFO

PSG - PAO: Meciul nu se amana
Partida de azi dintre PSG si Toulouse a fost amanata, FFF considerand ca este cea mai potrivita solutie dupa ce, inaintea meciului precedent disputat pe "Parc des Princes", PSG - Hapoel Tel-Aviv, din cadrul grupei G a Cupa UEFA, din care face parte si Rapid, un politist a impuscat mortal un fan al gazdelor. Un responsabil al UEFA, William Gaillard, a spus ca meciul PSG - Panathinaikos nu va fi amanat: "Eventual, se va disputa cu portile inchise".

DECIZIE - Henry trage pe dreapta
Atacantul francez al lui Arsenal Londra, Thierry Henry (foto), care in opinia specialistilor era cel mai indreptatit fotbalist sa castige "Balonul de Aur", trofeu care i-a fost decernat lui Fabio Cannavaro, a luat hotararea de a face o pauza. "Vreau sa-mi tratez sciatica, pentru ca am incercat sa joc si sa-mi ajut echipa, dar, uneori, n-a fost cel mai bun lucru", a spus jucatorul, fara a preciza insa cat timp va sta departe de gazon.

HANDBAL - Azi, primul soc in Cupa Cupelor
HCM Constanta si Dinamo se vor confrunta azi, de la ora 11:00, pe terenul gruparii de pe Litoral, in cadrul primei manse a "optimilor" Cupei Cupelor. "Valoarea celor doua echipe este aproximativ aceeasi, iar sansele sunt egale", a spus directorul tehnic al bucurestenilor, Lascar Pana. "Dinamo este sub noi ca valoare in momentul de fata", a declarat presedintele CA al HCM Constanta, Nicusor Constantinescu.

×
Subiecte în articol: sport