x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

01 Dec 2006   •   00:00

HANDBAL. Reprezentativa de handbal feminin a Romaniei a invins la Ramnicu-Valcea, cu scorul de 46-21 (23-13), echipa nationala a Azerbaidjanului, in al doilea meci din cadrul turneului de calificare pentru play-off-ul Campionatului Mondial din 2007. Cele mai multe goluri, 11, au fost marcate de Ionela Galca. Ieri, elevele lui Gheorghe Tadici au avut zi de pauza, urmand ca sambata sa intalneasca Islanda (ora 17:00) si duminica Portugalia (ora 10:00). Partidele vor fi transmise in direct de TV Sport.

TENIS. Tenismanul rus Nikolai Davidenko il va intalni astazi pe argentinianul Juan Ignacio Chela in primul meci din cadrul finalei Cupei Davis, ce se va desfasura in acest week-end la Moscova. Cel de-al doilea meci al zilei de vineri ii va opune pe Marat Safin (Rusia) si David Nalbandian (Argentina). In partida de dublu de sambata se vor intalni perechile Dmitri Tursunov/Mihail Iujnai (Rusia) si Agustin Calleri/David Nalbandian (Argentina). Duminica, in ultimele doua meciuri ale finalei vor juca Davidenko cu Nalbandian si Safin cu Chela.

RUGBY. Derby-ul Sport Club Miercurea Ciuc - Steaua Bucuresti, contand pentru Campionatul National de hochei pe gheata, a fost amanat si se va disputa in zilele de 2 si 3 decembrie pe patinoarul "Vakar Lajos" din Miercurea Ciuc. Solicitarea a venit din partea Prefecturii Harghita, care si-a justificat cererea prin faptul ca jandarmii abilitati sa asigure masurile de siguranta si de protectie vor fi prezenti la manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei. Antrenorul stelistilor, Marius Gliga (foto dreapta, sus), a cerut respectarea programului, insa, in cele din urma, presedintele clubului Steaua, George Boroi, si-a dat acordul pentru ca meciurile, prevazute initial sa se desfasoare pe 1 si 2 decembrie, sa fie reprogramate.

BASCHET. Echipa "U" Mobitelco Cluj a pierdut cu scorul de 65-86 (34-45) meciul disputat in deplasare, in fata formatiei BC Boncourt, in etapa a IV-a a grupei B din FIBA Eurocup Challenge la baschet masculin, la final oficialii clujeni acuzand in termeni duri arbitrajul. Doi jucatori romani au parasit terenul dupa ce au primit lovituri foarte puternice. Astfel, Tudor Dumitrescu a iesit dupa ce a fost lovit puternic la gura, avand hemoragie, iar Mihai Racovitan a receptionat un cot in ficat. "U" Mobitelco Cluj mai are de disputat in grupa B inca doua partide, ambele pe teren propriu: cu Keravnos Nicosia (6 decembrie) si A Plus Brno (13 decembrie).

FOTBAL. Astazi, in etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I, se vor disputa partidele: Gloria Bistrita - Ceahlaul (ora 14:00, Telesport) si Poli Iasi - Unirea Urziceni (ora 18:00, Telesport).

×
Subiecte în articol: sport