x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

30 Noi 2006   •   00:00
ITALIA. Cristian Chivu a fost inclus in echipa etapei a 13-a din Serie A, in urma mediei notelor in principalele publicatii din Italia dupa meciul Sampdoria - AS Roma, scor 2-4. Internationalul roman ocupa locul noua in topul celor mai buni stranieri ai rundei, cu o medie a notelor de 6,75, in timp ce Adrian Mutu se afla pe pozitia a 13-a, cu 6,69. In schimb, dupa 13 etape, Mutu este cel mai bun stranier si ocupa locul trei in topul celor mai buni jucatori din Serie A.

KARATE. Lotul Romaniei a castigat 59 de medalii la cea de-a 14-a editie a Campionatelor Europene de Karate Traditional Shotokan Fudokan de seniori, tineret si juniori. Romania a cucerit 26 de medalii de aur, 13 de argint si 20 de bronz, devansand in clasament echipele Poloniei si Rusiei.

ANGLIA. Cotidianul The Sun a scris ieri ca oficialii lui Chelsea iau in considerare posibilitatea de a-l imprumuta pe Andrei Sevcenko la fosta sa formatie AC Milan in perioada de transferuri din luna ianuarie. Tranzactia ar fi posibila doar daca in locul lui Sevcenko va fi adus un alt atacant, principalul vizat fiind David Villa, de la Valencia. "Jose Mourinho si-a pierdut rabdarea cu Seva, care a marcat doar trei goluri de la venirea in Anglia. Oficialii de la AC Milan au anuntat ca il asteapta pe Seva inapoi cu bratele deschise, italienii fiind dispusi sa plateasca salariul pentru sase luni de imprumut", scrie The Sun.

FIFA. Brazilianul Ronaldinho, francezul Zinedine Zidane si italianul Fabio Cannavaro au ramas in cursa pentru titlul de cel mai bun fotbalist al anului, trofeul FIFA urmand sa fie acordat la 18 decembrie, la Zürich. Cea mai buna jucatoare a anului va fi aleasa dintre Kristine Lilly (SUA), Renate Ligor (Germania) si Marta (Brazilia). Anul trecut, acest trofeu a fost castigat de Ronaldinho, respectiv Birgit Prinz.

×
Subiecte în articol: sport