x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

26 Noi 2006   •   00:00
HANDBAL - Victorii romanesti pe semicerc
Echipele nationale feminina si masculina participa in aceste zile la doua turnee de verificare. In Ucraina, la Cupa Turcin, vicecampioanele mondiale en titre pregatite de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi au invins vineri seara, cu 26-25 (11-13), selectionata Braziliei. Aseara, fetele noastre au intalnit tara-gazda, iar in aceasta dimineata se vor confrunta cu Austria. La Timisoara, in cadrul Trofeului Carpati, nationala masculina a debutat cu o victorie in fata Italiei, 41-25 (19-12).

STRANIERI - Neaga, campion in Coreea de Sud
Fostul atacant al Stelei, Adrian "Rica" Neaga (foto) a reusit vineri seara sa devina campion al Coreei de Sud in tricoul echipei Ilhwa Seongam. In mansa retur a finalei campionatului, Ilhwa Seongam a invins cu 2-1 pe Suwon Bluewings, dupa ce in tur castigase cu 1-0, intr-un meci disputat la 19 noiembrie. Neaga a jucat titular si a pasat decisiv la golul doi al formatiei sale.

INTER MILANO - 100 de milioane de euro pe Messi
Conform cotidianului spaniol Marca, patronul clubului Inter Milano, Massimo Moratti, ar putea oferi 100 de milioane de euro pentru achizitionarea mijlocasului Barcelonei, Lionel Messi. "Moratti viseaza la cumpararea in luna iulie a anului 2007 a fotbalistu- lui argentinian", titreaza Marca. Clauza de reziliere a contractului argentinianului Messi cu FC Barcelona este de 150 de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport