x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

20 Noi 2006   •   00:00

JIUL. Intr-un meci intre doua echipe amenintate cu retrogradarea, FC Vaslui s-a impus cu 3-1 (2-1) la Petrosani, in fata Jiului. Golurile oaspetilor au fost marcate de L. Ivan (’5), M. Croitoru (’42) si V. Frunza (’56). Pentru "mineri" a punctat M. Voicu (’16 - pen.). In minutul 27, Frunza a ratat o lovitura de la 11 metri pentru FC Vaslui. In urma acestei infrangeri, Jiul, alaturi de FC National, pare deja condamnata la retrogradare.

TURCIA. Mijlocasul roman Cornel Frasineanu a marcat unicul gol al meciului castigat de Bursaspor, pe teren propriu, in fata lui Denizlispor, in etapa a 14-a a campionatului Turciei. Frasineanu, care a fost integralist, a inscris in minutul 63. Coechipierul sau Daniel Pancu a fost rezerva. Intr-un alt meci, Gaziantepspor, cu Giani Kirita pe teren toate cele 90 de minute, a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 2-0, de Ankaraspor.

GEST. Jucatorii echipei Farul au decis sa stranga bani pentru a-si ajuta fostul coechipier, Cosmin Pascovici, in prezent la Dinamo, al carui baiat, Denis, a suferit in aceasta saptamana a patra interventie chirurgicala pe creier, in Franta. "Am decis sa stranga bani la finele lunii pentru cheltuielile si operatiile din Franta", a declarat atacantul Mihai Gurita.

Alin Stoica si-a invins fosta echipa
Romanul Alin Stoica (foto) s-a aflat pe teren la meciul pe care echipa sa, Gent, a invins-o pe Anderlecht Bruxelles, cu scorul de 2-1, in cea de-a 13-a etapa a campionatului Belgiei. Stoica a jucat 78 de minute, iar in urma cu cativa ani a fost o mare speranta a lui Anderlecht, razbunandu-se astfel pe formatia ce l-a pus pe liber la capatul mai multor accidentari. Gent ocupa in prezent locul 5, cu 21 de puncte.
FC National evita retrogradarea prin silenzio stampa
Dupa esecul pe teren propriu, cu 0-2, contra lui FC Arges, "bancarii" au anuntat ca intregul club din Cotroceni nu va mai dialoga cu presa pana la finalul turului. "Nu este o masura impotriva presei, ci una menita sa ajute formatia noastra", a spus presedintele Constantin Iacov.(foto sus, dreapta)

×
Subiecte în articol: sport