x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

18 Noi 2006   •   00:00

FOTBAL FEMININ. Echipa nationala a Romaniei va debuta astazi, contra Azerbaidjanului, in preliminariile Campionatului European, editia 2007-2009. Meciul va avea loc la CNAF Mogosoaia, incepand cu ora 11:00. Formatia Romaniei, pregatita de Gheorghe Staicu si Maria Delicoiu, face parte din grupa a patra, alaturi de Azerbaidjan, Estonia si Bulgaria. Castigatoarea grupei preliminare va accede in calificarile propriu-zise ale CE.
FRAUDA. Un om de afaceri italian, in varsta de 36 de ani, a fost condamnat la sase luni de inchisoare de un tribunal din Lugano, dupa ce l-a inselat cu 400.000 de euro pe fostul fotbalist roman Florin Raducioiu, informeaza televiziunea elvetiena TSR. Raducioiu a investit 1,1 milioane de euro pentru achizitionarea clubului italian din liga a treia AC Pistoiese, dar afacerea nu a mai fost finalizata, iar cea mai mare parte din bani a ajuns la omul de afaceri italian.
ALERGIE. Freddie Ljungberg nu a evoluat in meciul dintre Suedia si Coasta de Fildes din cauza efectelor unei reactii alergice, dupa ce a mancat din greseala putina branza la o ceremonie in cadrul careia a fost desemnat cel mai bun jucator suedez al anului, informeaza The Sun. Cu cateva ore inainte de inceperea partidei, jucatorul s-a simtit rau, avand ca simptome dureri de cap si privirea incetosata. "Sunt alergic la branza si probabil ca am avut probleme din cauza a ceea ce am mancat la ceremonia de luni seara.Imi doream foarte mult sa joc impotriva Coastei de Fildes, dar nu vedeam", a spus Ljungberg.
MEXIC. Fostul atacant al lui Real Madrid Hugo Sanchez (foto) a fost numit in functia de selectioner al echipei Mexicului. Tehnicianul de 48 de ani ii succede in functie argentinianului Ricardo La Volpe, care a plecat la Boca Juniors, dupa eliminarea Mexicului in optimile de finala ale CM. Hugo Sanchez a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Atletico Madrid (1981-1985) si Real Madrid (1985-1992) si a fost de cinci ori golgheterul campionatului Spaniei.
ITALIA. Patronul Massimo Moratti a confirmat informatiile potrivit carora Inter Milano nu va mai juca pe Stadionul San Siro, unde evolueaza si AC Milan. "Milanul se bazeaza pe un regim dictatorial si nu ne poate spune unde trebuie sa jucam. Suntem liberi sa plecam de pe San Siro pentru a ne construi un nou stadion unde ne place", a spus Moratti. Potrivit presei italiene, Internazionale intentioneaza sa-si construiasca un stadion intr-o noua zona rezidentiala din Milano, Rogoredo, aflata deocamdata la stadiul de proiect.

×
Subiecte în articol: sport