x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

17 Noi 2006   •   00:00

STEAUA. Atacantul Victoras Iacob (foto) a renuntat la contractul de reprezentare pe care il avea cu impresarul Dumitru Tudor. Jucatorul a luat aceasta hotarare simtindu-se jignit de declaratiile pe care agentul le-a facut in timp ce el s-a aflat in recuperare dupa operatia suferita la Roma. :"Starea mea de sanatate a fost tot timpul sub control, nu cum a spus domnul Tudor. De-acum, ne vedem fiecare de drumul lui", a explicat Iacob.

CFR CLUJ. Jucatorul Florin Tarlea, pe care feroviarii l-au transferat in vara anului trecut de la rivala Universitatea Cluj, sustine ca a fost amenintat cu moartea inaintea meciului dintre satelitul CFR-ului, Unirea Dej, si "sepcile rosii", care s-a disputat la 11 septembrie in Liga a 2-a. "Am primit tot felul de mesaje pe telefon, de la numere ascunse, in care imi spuneau sa nu joc, ca altfel nu stiu ce patesc. Au fost chiar si amenintari cu moartea", a spus Tarlea, care nu a mai evoluat in respectivul meci, fiind convocat in lotul CFR-ului.

HANDBAL. Nationala feminina a Romaniei s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale, competitie ce se desfasoara in aceste zile in Danemarca. Tricolorele avea deja patru puncte, dupa ce au invins reprezentativele Poloniei si Suediei, ultima cu scorul de 28-20 (16-8), astfel ca succesul echipei gazda, scor 28-26, obtinut miercuri seara in fata polonezelor, le garanteaza elevelor lui Tadici locul 2 in clasamentul grupei A. Din cealalta grupa s-au calificat deja echipele Rusiei si Ucrainei.

BASCHET. Campioana Romaniei, CSU Asesoft Ploiesti, a pierdut, miercuri, in deplasare, cu scorul de 98-71 (36-46), meciul sustinut cu echipa israeliana Ironi Iscar Nahariya, in cadrul grupei A a FIBA EuroCup. Infrangerea a fost pusa de Alexandru Iacobescu, presedintele lui Asesoft, pe seama arbitrajului partinitor. "Am fost efectiv masacrati, iar arbitrul cipriot a demonstrat ca baschetul, chiar si la acest nivel, poate fi corupt".

FUTSAL. Nationala Romaniei a invins echipa similara a Slovaciei, cu scorul de 5-4 (2-2), intr-un meci amical desfasurat la Bratislava. "Tricolorii" vor lua parte, in perioada 15-21 ianuarie 2007, la Deva, alaturi de echipele Letoniei, Angliei si Bulgariei, la un turneu de calificare la CE.

×
Subiecte în articol: sport