x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

16 Noi 2006   •   00:00

OTELUL. Antrenorul gruparii de la Dunare, Petre Grigoras (foto), i-a raspuns finantatorului Stelei, Gigi Becali, care a spus ca meciul Dinamo - Otelul, incheiat cu victoria "cainilor rosii", scor 3-0, a fost aranjat. "Pe Gigi Becali nu-l mai bag de mult in seama. Este un om valoros, dar mi-a dovedit ca se pricepe mai bine la altele, decat la fotbal", a spus Grigoras.
HANDBAL. Campioana Romaniei la masculin, HCM Constanta, a invins pe teren propriu, scor 29-13 (15-8), formatia Armatura "U" Cluj, intr-un meci contand pentru etapa a 10-a a Ligii Nationale. HCM este prima in clasament, cu 17 puncte.
STEAUA. Gruparea din Ghencea va pune in vanzare, joi, la pretul de 35 RON bucata, 500 de bilete la peluza a doua pentru meciul cu Dinamo Kiev, care va avea loc la 21 noiembrie, in cadrul penultimei etape a grupei E a Ligii Campionilor. Restul biletelor pentru acest joc vor fi puse in vanzare, in limita stocului disponibil, dupa ce clubul ucrainean ii va anunta pe organizatori numarul de tichete pe care il doreste pentru fanii sai.
CFR CLUJ. Conducerea clubului ardelean i-a reziliat contractul atacantului Dumitru Mitu. Jucatorul, care a venit la CFR in luna ianuarie, de la formatia croata NK Zagreb, nu a fost folosit nici un minut in returul actualei editii de campionat, el fiind sanctionat cu retrogradarea la satelitul Unirea Dej, in liga secunda, dupa ce a petrecut intr-un club de noapte. La CFR, Mitu era platit cu 70.000 de dolari pe sezon.
JIUL. Portarul Dumitru Hotoboc a fost amendat cu 1.500 de euro de conducerea clubului, pentru ca a refuzat sa fie rezerva la meciul Jiului cu Universitatea Craiova, iar in partida cu UTA l-a lovit fara minge pe Apostu. "Cine greseste, plateste", a spus antrenorul Marin Tudorache, care nu l-a exclus insa pe jucator din lot.
UTA. Suporterii aradeni care vor insoti echipa pregatita de Marius Lacatus la Timisoara, pentru meciul cu Poli, vor fi supravegheati in timpul deplasarii, pe care o vor efectua cu trenul, de 50 de jandarmi. Fortele de ordine ii vor asista si pe aradenii soferi de taxi, care doresc sa-si organizeze separat deplasarea spre Timisoara.
GERMANIA. Cancelarul Angela Merkel va deveni membru de onoare la un club de fotbal unde evolueaza si doi jucatori romani, informeaza publicatia Bild, preluata de Mediafax. Energie Cottbus, echipa la care joaca Vlad Munteanu si Sergiu Radu, este singura formatie din fosta Republica Democrata Germana care evolueaza in prima liga. Merkel s-a nascut la Hamburg, dar a copilarit in Germania de Est.
SAHTIOR. Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu (foto), a fost suspendat trei etape de Comisia de Disciplina a LPF ucrainene, dupa ce a fost trimis in tribuna de arbitru la derby-ul cu Dinamo Kiev. Tehnicianul roman a protestat vehement la unele decizii ale centralului portughez Paolo Manuel Gomes Costa si a aplaudat ironic deciziile acestuia in momentul in care a parasit banca tehnica.

×
Subiecte în articol: sport