x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Noi 2006   •   00:00
BESIKTAS. Antrenorul Jean Tigana a decis blocarea primelor jucatorilor pe termen nelimitat, ca urmare a rezultatelor slabe inregistrate de "vulturi" in ultima vreme. Totodata, tehnicianul francez a hotarat ca fotbalistii sa ramana la baza de pregatire a echipei zilnic, intre orele 9:00 si 19:00. Besiktas a pierdut in ultima etapa a campionatului Turciei, cu scorul de 1-0, partida sustinuta pe teren propriu cu Sivasspor.

TENIS. Romanul Victor Hanescu a ratat calificarea pe tabloul principal al turneului de la Dnepropetrovsk din Ucraina, pierzand in ultimul tur al calificarilor in fata rusului Mihail Ledovskih, in doua seturi, 6-4, 7-5. Pentru Hanescu a fost primul meci dupa o pauza de sase luni, cauza de o serie de accidentari repetate.

FARUL. Atacantului Armel Disney nu i-a fost permis de conducerea clubului de pe Litoral sa raspunda prezent la convocarea reprezentativei tarii sale, Congo, in vederea meciului test pe care aceasta il va disputa marti, la Paris, cu nationala statului Mali. Selectionerul statului african si-a dat acordul ca jucatorul sa ramana la dispozitia Farului.

ATLETISM. Jamaicanul Asafa Powell si americanca Sanya Richard au fost desemnati atletii anului 2006, in cadrul Galei Atletismului Mondial, desfasurata duminica la Monte Carlo. Powell este codetinatorul recordului mondial la 100 de metri, iar Richard detine cel mai bun timp din lume la 400 de metri.

"U" CRAIOVA. Clubul oltean a avut de gand sa tipareasca 20.000 de invitatii gratuite pentru meciul cu Farul, care va avea loc vineri, pe Stadionul Ion Oblemenco. Din cauza Jandarmeriei acest lucru nu a mai fost posibil, intrarea la meci facandu-se tot pe baza de bilet ca si pana acum. "Am vrut sa facem o surpriza fanilor nostri, dar Jandarmeria nu a fost de acord cu propunerea noastra", a declarat vicepresedintele juvetilor, Silvian Cristescu.

×
Subiecte în articol: sport