x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

12 Noi 2006   •   00:00
ANTRENOR - Vasile Silaghi a demisionat
Antrenor principal interimar al Ceahlaului in meciul cu Steaua, 0-0, la Piatra Neamt, preparatorul fizic Vasile Silaghi si-a dat demisia de la gruparea moldoveana. "Am luat aceasta decizie din motive personale. Nimeni nu mi-a reprosat nimic, insa, legat de activitatea mea la club, imi aduc o acuza, faptul ca n-am invins Steaua, iar echipa a ajuns la -4 in clasamentul adevarului", a spus Silaghi. Acesta ajunsese la Ceahlaul imediat dupa demiterea lui Mihai Stoica.

"U" CRAIOVA - Vrea returul la primavara
Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu (foto), le-a cerut celorlalti conducatori de cluburi din Liga I sa se uneasca si sa solicite LPF amanarea primelor doua etape ale returului, pe care forul condus de Dumitru Dragomir le-a programat in continuarea turului, in luna decembrie a acestui an. "Vremea se anunta foarte urata, iar dupa o zi de ploaie terenul va fi o mocirla. Sper ca cei de la liga sa inteleaga faptul ca jucatorii pot suferi accidentari", a spus Mititelu.

DEMITERE - Ilie Balaci a fost dat afara
Ilie Balaci nu mai este, incepand de ieri, antrenorul principal al formatiei saudite Al Shabab. Romanul a fost destituit din cauza rezultatelor slabe ale echipei, aceasta situandu-se, dupa sase etape, pe locul 11, penultimul al primei ligi a Emiratelor Arabe Unite, cu doar patru puncte din 18 posibile. Locul lui Balaci a fost luat de fostul selectioner al reprezentativei Emiratelor Unite, Abdullah Saqr, care va asigura insa doar interimatul.

×
Subiecte în articol: sport