x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

10 Noi 2006   •   00:00
TINERET. Echipa nationala de tineret va sustine miercurea viitoare la Mogosoaia un meci amical in compania formatiei similare a Greciei. In vederea acestei actiuni, antrenorul Emil Sandoi a anuntat un lot de 18 jucatori, printre care si doi "stranieri": Chiacu (Wisla Cracovia) si Cigan (Sopron). Din campionatul intern au fost convocati intre altii portarul Pantelimon, Patriche, Sepsi, Andrei Ionescu, Ropotan, Litu sau Simion. Reunirea este programata duminica, la ora 15:00, la Mogosoaia.

"U" CRAIOVA. Capitanul Universitatii Craiova, Dorel Stoica, s-a accidentat in minutul 15 al meciului cu Rapid, din "optimile" Cupei Romaniei, si va fi indisponibil trei luni. Ghinionul este cu atat mai mare cu cat mijlocasul oltean abia revenise dupa alte probleme medicale, iar diagnosticul actual este ruptura musculara. In vederea meciului cu Poli Timisoara, antrenorul Stefan Stoica nu va conta nici pe fundasii Gargalie si Mitchell. (Mario Morcov)

FC ARGES. Managerul general al pitestenilor, Dorinel Munteanu, nu este de acord cu delegarea arbitrului Anton Helesteanu la partida cu Ceahlaul Piatra Neamt, din etapa a 15-a din Liga 1. "Helesteanu este din partea de sus a Romaniei, foarte aproape de Gheorghe Stefan. Sunt impotriva acestei delegari, dar nu prea am ce face", a spus fostul international, facand aluzie la faptul ca Helesteanu locuieste in Iasi, oras apropiat de Piatra Neamt.

STRANIERI. In saisprezecimile Cupei Bulgariei, TSKA Sofia a invins, scor 3-0, echipa de liga a doua Chavdar Biala Stalina. Doua dintre golurile sofiotilor au fost reusite de Alexandru Piturca (foto), care a fost introdus in minutul 63 si a inscris in minutele 71 si 81. Fiul selectionerului echipei nationale a ajuns la patru goluri in acest sezon. Tot la TSKA, Florentin Petre a fost integralist, in timp ce Trica nu a fost folosit.

×
Subiecte în articol: sport