x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

08 Noi 2006   •   00:00
LICITATIE. Mingea folosita in timpul Finalei Cupei Mondiale din 2006, dintre Franta si Italia, a fost cumparata la licitatie de un emir din Qatar, Sheikh Mohamed bin Hamad al-Thani, in schimbul sumei de 2,4 milioane de dolari. "Am fost la Berlin la finala si aceasta minge are pentru mine o valoare sentimentala", a declarat emirul, care sustine ca este suporter al Italiei, formatie ce a castigat finala cu Franta dupa loviturile de departajare. Balonul, semnat de jucatorii echipei Italiei, va fi donat unei academii de sport in timpul Jocurilor Asiatice, ce se vor desfasura in decembrie, la Doha.

STRANIERI. Atacantul rapidist Ryan Griffiths a fost convocat la nationala Australiei pentru partida amicala pe care echipa antrenata de Graham Arnold o va disputa la 14 noiembrie, la Londra, cu Ghana. Griffiths a fost chemat la lot in locul lui Scott McDonald, accidentat. De asemenea, fundasul stelist Klemi Saban a fost convocat de selectionerul Dror Kashtan pentru meciul cu reprezentativa Croatiei, programat la 15 noiembrie, la Tel Aviv, in grupa E a preliminariilor Euro-2008. Saban nu a mai jucat la Steaua de la 25 octombrie, cand s-a accidentat in timpul meciului din Cupa Romaniei cu Forex Brasov.

FARUL. Directorul tehnic Ion Marin (foto) a anuntat ca tehnicianul Cristian Camui a fost numit al doilea antrenor secund al echipei constantene. "Pe langa Sandu Rocco, celalalt antrenor secund al Farului este Cristian Camui. Chiar acum faceam hartiile catre Federatie ca cei doi sa poata sa stea pe banca tehnica. Lucian Marinof a renuntat la functia de antrenor secund al Farului", a declarat "Sapaliga".

ANTRENORI. Walter Zenga si Roberto Landi, tehnicieni care au activat si in Romania, au trimis CV-uri la Dunfermline, dorind sa preia conducerea tehnica a echipei clasate pe ultimul loc in campionatul Scotiei, informeaza cotidianul The Herald. Ambii antrenori au lucrat la FC National, iar Zenga a pregatit-o si pe Steaua. Conform publicatiei citate, favoriti sa-l inlocuiasca pe Jim Leishman, numit manager general, sunt Ian Ferguson si Craig Brewster.

ADVERSARI. Hapoel Tel Aviv, adversara Rapidului in grupa G a Cupei UEFA, a invins in deplasare cu 1-0 formatia Hapoel Kfar Saba, intr-un meci din etapa a 8-a a campionatului Israelului. In urma acestei victorii, Hapoel a revenit pe locul secund in clasamentul din Israel, la patru puncte in spatele liderului Beitar Ierusalim.

ANGLIA. Chelsea Londra risca sa primeasca din partea federatiei engleze o amenda de 25.000 de lire sterline pentru comportament nesportiv, dupa ce in partida cu Tottenham, pierduta cu 1-2, a primit sase cartonase galbene, iar John Terry a fost eliminat, infor-meaza The Sun. Chelsea ar putea primi si alta sanctiune, dupa ce arbitrul Graham Poll a scris in raportul de joc ca a fost hartuit de jucatori dupa ce a anulat un gol inscris de Drogba la scorul de 1-0.

×
Subiecte în articol: sport