x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

07 Noi 2006   •   00:00
FUTSAL. Rezultate din etapa a 9-a a Campionatului National de fotbal in sala, Liga 1: CFS Poli Timisoara - United Galati 8-0, Cosmos Pitesti - Metropolis Bucuresti 6-3, Clujana Cluj-Napoca - Cip Deva 2-7, Futsal Municipal Constanta - CSM Focsani 7-3, Moldocor Piatra Neamt - Quasar Deva 6-7, Athletic Club Bucuresti - Informatica Timisoara 7-2, Energoconstructia Craiova - ACS Odorheiu Secuiesc 4-4. Clasament: 1. Cip Deva 24p, 2. Athletic 22p, 3. Energoconstructia Craiova 20p.

CUPA ROMANIEI. Astazi, de la ora 13:00, se vor disputa primele doua partide din optimile de finala ale Cupei Romaniei Timisoreana. Surpriza 16-imilor, FC Caracal, va intalni la Alexandria pe FC National. Meciul va fi condus de Victor Berbecaru, ajutat de Eduard Dumitrescu si de Adrian Lungu. A doua partida a zilei va avea loc la Targu-Jiu, intre UTA si FC Arges Pitesti. Intalnirea va fi arbitrata de Orlando Trandu, asistat de Sorin Caia si de Adrian Comanescu. Celelalte partide se joaca miercuri si joi.

FRF. Marius Stan a fost singurul presedinte de club din Liga 1 prezent ieri la primul seminar din cadrul programului de instruire "Afacerea fotbal - planificare si management", organizat de FRF. Din totalul de 54 de cluburi din primele doua esaloane, doar 40 au achitat taxa de participare de 300 euro, iar in sala au fost reprezentate 30. De la Liga 1 au lipsit Poli Timisoara, UTA si Jiul, iar celelalte cluburi, cu exceptia Otelului, si-au trimis oameni din linia a doua. Patronul clubului Poli Timisoara, Marian Iancu, a ironizat initiativa FRF. "Ma gandesc ca am fost invitat sa tin un curs oamenilor de acolo in calitate de expert in management. Aceste seminarii sunt pentru «copiii» de acolo, din federatie, care si-au luat in primire functii prea importante pentru cunostintele si experienta lor, nu pentru oamenii care baga bani in fotbal."

×
Subiecte în articol: sport