x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

05 Noi 2006   •   00:00
RUGBY - Dinamo a trecut in frunte
Dinamo a castigat derby-ul cu Steaua in Ghencea, invingand ieri cu 27-19 in meciul din ultima etapa a sezonului regulat al Diviziei Nationale, trecand pe primul loc in clasament. Oaspetii au condus cu 15-5 la pauza si cu 27-5 la jumatatea reprizei secunde, moment in care ros-albastrii au revenit, dar doar pana la 19-27. Partida a fost doar una de orgoliu, ambele echipe avand asigurate biletele pentru play-off inaintea acestei etape.

CHELSEA - Drogba, contract pana in 2010
Atacantul ivorian Didier Drogba si-a prelungit cu patru ani, respectiv pana in 2010, contractul cu Chelsea Londra. "Nu joc bine doar pentru ca doream sa semnez un nou contract, joc bine pentru ca ma simt bine, sunt fericit ca ma antrenez cu prietenii mei. Ii multumesc antrenorului Jose Mourinho pentru ca a avut incredere in mine de la inceput", a spus atacantul de 28 de ani cu ocazia semnarii noii intelegeri.

FC BARCELONA - Puyol, afectat de decesul tatalui sau
Capitanul echipei FC Barcelona, Carles Puyol, nu a evoluat aseara in meciul cu Deportivo la Coruna, din etapa a 9-a a campionatului Spaniei, ca urmare a decesului tatalui sau, survenit in urma unui accident de munca. Acesta a murit vineri, dupa ce a fost strivit sub excavatorul pe care il conducea pe una din proprietatile familiei, utilajul rasturnandu-se din cauze inca neelucidate. Inmormantarea lui Joseph Puyol a avut loc ieri dupa-amiaza.

×
Subiecte în articol: sport