x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

15 Apr 2007   •   00:00
Info
HANDBAL - Oltchim a dat din nou recital
În prima manşă a semifinalelor Cupei Cupelor, Oltchim Râmnicu Vâlcea a obţinut o victorie categorică pe teren propriu, scor 36-23, în faţa formaţiei maghiare Ferencvaros Budapesta, luând o opţiune serioasă pentru calificarea în ultimul act al competiţiei. În Challenge Cup, "U" Jolidon Cluj a întâlnit acasă pe RK Tresnjevka Zagreb (Croaţia), pe care a învins-o cu 32-30. Meciurile retur se vor disputa la sfârşitul săptămânii viitoare.

FORMULA 1 - Massa pleacă din pole-position
Brazilianul Felipe Massa (Ferrari) va ocupa prima poziţie pe grila de start a Marelui Premiu al statului Bahrain, a treia etapă a Campionatului Mondial, care are loc astăzi, pe circuitul de la Sakhir. Pilotul echipei Ferrari, aflat la al 5-lea pole-position din carieră, a dominat calificările de ieri, fiind urmat de britanicul Lewis Hamilton (McLaren), finlandezul Kimi Raikkonen (Ferrari) şi de spaniolul Fernando Alonso (McLaren).

GIMNASTICÅ - Răzvan şelariu, campion absolut
Concursul individual compus masculin desfăşurat în prima zi a Internaţionalelor României, de la Ploieşti, a fost câştigat de Răzvan şelariu, urmat de francezul Hamilton Sabot şi de Flavius Koczi. Cea mai mare notă, 16,750, a fost obţinută de Marian Drăgulescu, la sărituri. Componenţii lotului naţional au comis destule greşeli, în special la bară, antrenorul Dan Grecu arătându-se nemulţumit în perspectiva CE de la Amsterdam (26-29 aprilie).

×
Subiecte în articol: sport