x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

03 Noi 2006   •   00:00
LIGA 1. Astazi se vor disputa primele doua partide din cadrul etapei a 14-a. De la ora 14:00, Unirea Urziceni o va intalni pe FC Arges, meciul fiind arbitrat de o brigada formata din Viorel Sandu (centru) - Nicolae Marodin, Gero Szabo (asistenti). Al doilea meci al zilei este Poli Iasi - Gloria Bistrita (ora 19:30), care va fi condus la centru de Alexandru Tudor, ajutat la margini de Cristian Nica si Daniel Burloiu. Ambele partide vor fi transmise in direct de Telesport.

JIUL. Conducerea clubului a decis ca pretul unui bilet la partida cu "U" Craiova de duminica sa fie de 9 lei, cu 4 lei mai mult decat la meciul precedent, cu Pandurii. "Este foarte important pentru noi sa nu pierdem acest joc, dar nu pot spune ca este unul decisiv. Am fost surprins cand jucatorii au venit la mine si mi-au spus ca nu-i intereseaza primele de joc. Nu se pune problema banilor pana in momentul in care nu vor scoate echipa din subsolul clasamentului", a spus antrenorul Marin Tudorache.

FUTSAL. CIP Deva, prima echipa din Romania calificata in "Runda de Elita" a UEFA Futsal CUP, va afla astazi adversarele cu care va lupta pentru un loc in semifinalele competitiei. Tragerea la sorti se va efectua intre cele mai bune 16 echipe de pe continent, repartizate in trei urne valorice, din care se vor forma patru grupe.

ANTRENORI. Mircea Radulescu, directorul Scolii de Antrenori, este de parere ca tehnicienii sunt principalii vinovati de faptul ca sunt dati afara cu usurinta de conducatorii de cluburi. "De la inceputul sezonului pana in prezent au fost schimbati 11 tehnicieni in prima liga, iar in esalonul secund au avut loc 17 modificari. De vina sunt chiar antrenorii. Nu au profesionalismul celor de afara de a propune clauze ce ii vor ajuta la o posibila demitere din partea clubului", a spus Radulescu.

×
Subiecte în articol: sport