x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

02 Noi 2006   •   00:00
LIGA CAMPIONILOR. Capitanul echipei Spartak Moscova, Egor Titov, a pus infrangerea de pe teren propriu in fata formatiei Inter Milano (1-0) pe seama unui incident de ultim moment legat de transport. Din cauza unor pene de curent care au facut ca semafoarele sa nu mai functioneze, producandu-se mai multe accidente, autocarul care ii transporta pe jucatori a ramas blocat in trafic, iar fotbalistii au fost nevoiti sa mearga 2 kilometri pe jos, pana la cea mai apropiata statie de metrou, pentru a putea ajunge la stadion.

FUNERALII. Antrenorul Iosif Bukossy, cel care i-a descoperit pe Gheorghe Hagi si pe Ianis Zicu, a fost inmormantat ieri, la Constanta, dupa ce a decedat, la varsta de 69 de ani, din cauza unei infectii la ficat. Tehnicianul a fost condus pe ultimul drum de rude, prieteni, fosti colegi si elevi. Au lipsit motivat Gica Hagi si Ianis Zicu, ambii plecati din tara.

TENIS. Perechea Florin Mergea/Danai Udomchoke (Romania/Thailanda) s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Seul (Coreea de Sud), dotat cu premii in valoare totala de 100.000 de dolari. Victor Ionita a ratat calificarea in sferturi ale probei de simplu, iar Dacian Craciun a fost invins in primul tur.

HANDBAL. "Stranierele" Monica Gogarla, Aurelia Bradeanu si Cristina Varzaru vor fi prezente la pregatirile echipei nationale la finalul lunii noiembrie, cand Romania va participa la Cupa Turcin. In schimb, la Trofeul Carpati, de la Cluj, Cupa Mondiala, din Danemarca, Cupa Turcin, din Ucraina, si turneul de calificare in play-off-ul CM din 2007 (Ramnicu-Valcea, 28 noiembrie-3 decembrie), antrenorul Gheorghe Tadici nu se va putea baza pe serviciile interului stanga Narcisa Lecusanu si pe cele ale portarului Paula Radulescu, ambele suferind operatii de menisc.
Miercuri, de la ora 19:00, lotul A al Romaniei va evolua, la Trofeul Carpati, cu nationala Macedoniei.

×
Subiecte în articol: sport