x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

01 Noi 2006   •   00:00
DECES. Antrenorul Iosif Bukossy, care l-a descoperit pe Gheorghe Hagi, a trecut in nefiinta luni dupa-amiaza, la Spitalul Fundeni din Bucuresti, la varsta de 69 de ani, din cauza unei infectii la ficat. "Pentru mine, Bukossy a fost ca un al doilea tata. Acum, ca nu mai este printre noi, simt o mare tristete in suflet. Dumnezeu sa-l ierte", a spus Hagi la aflarea vestii. Bukossy va fi inmormantat astazi, la ora 13:00, la Cimitirul Municipal din Constanta.

CEAHLAUL. Antrenorul principal Ion Moldovan, presedintele executiv al clubului, Dan Petrescu, si vicele, Ioan Marginean, au fost demisi ieri de presedintele de onoare al gruparii nemtene, Gheorghe Stefan. "Eu am plecat din cauza unor probleme de sanatate, nu am fost demis. Am vorbit cu domnul Stefan si am inteles ca vrea un antrenor cu o mana forte la echipa. Cred ca are dreptate si i-am recomandat pe Sorin Cartu si Florin Marin", a spus Dan Petrescu.

NATIONALA. George Ogararu a fost convocat de selectionerul Victor Piturca pentru meciul amical pe care reprezentativa Romaniei il va disputa la Cadiz, contra Spaniei, la 15 noiembrie. Fundasul lui Ajax Amsterdam nu a prea intrat in gratiile lui Piturca, antrenorul spunand ca ex-stelistul reprezinta abia a treia solutie pe flancul drept al apararii, dupa Cosmin Contra si Vali Badoi.

×
Subiecte în articol: sport