x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

24 Apr 2007   •   00:00
Coman ii ia apărarea lui Edel
Portarul titular al Rapidului, Dănuţ Coman, a ţinut să sară in ajutorul lui Edel, goalkeeper care a greşit grav in meciul cu Dinamo. "Asta e viaţa portarilor. Putem să avem 100 de meciuri perfecte fără gol, dar, dacă am greşit o dată, imediat se vede şi se uită totul, cum mi s-a intamplat mie cu Steaua. Edel nu trebuie să ceară scuze nimănui. Nu el a pierdut meciul cu Dinamo. S-a greşit peste tot."

Cosmin Olăroiu a primit avertisment de la FRF
Antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu, a fost sancţionat cu avertisment de Comisia de Disciplină, după ce a adresat injurii galeriei Rapidului. "Se vede clar cum ne injură. Dacă işi cerea scuze, retrăgeam memoriul", a spus directorul executiv al Rapidului, Constantin Zotta.

LIGA I:Etapa a 28-a: Poli Iaşi - FC Argeş, (marţi, ora 19:00 - Telesport). Arbitri: Augustus Constantin - Daniel Burloiu, Eduard Ungureanu.

NAŢIONALĂ. Federaţia Romană de Fotbal şi Federaţia Israeliană au semnat un contract care prevede disputarea a două meciuri amicale intre echipele naţionale de seniori. Primul meci se va disputa in Israel la data de 6 februarie 2008, partida revanşă urmand să aibă loc in Romania, la o dată ce va fi stabilită ulterior.

OPERAŢIE. Fostul internaţional portughez Eusebio (65 de ani), care suferea de o obstrucţie a arterei carotide interne, a fost operat la Spitalul Da Luz din Lisabona. JO. Taiwanul şi-a dat acordul pentru ca ştafeta flăcării olimpice să traverseze teritoriul său, inaintea Jocurilor Olimpice de vară de la Beijing, din vara anului 2008, a anunţat luni un responsabil al Comitetului de organizare a competiţiei. Altă posibilă etapă a ştafetei este Muntele Everest, propunere ce a provocat la randul ei o controversă politică.

RECORD. Tenismanul spaniol Rafael Nadal a caştigat pentru al treilea an consecutiv turneul de la Monte Carlo, egaland recordul lui Ilie Năstase,invingător in anii 1971, 1972 şi 1973. Bjorn Borg şi Thomas Muster au realizat, de asemenea, o triplă, dar nu in ani consecutivi.

TENIS. Andrei Pavel s-a calificat in turul doi al turneului de la Barcelona, dotat cu premii in valoare totală de 850.000 de euro, invingandu-l pe numărul 10 mondial, cehul Radek Stepanek (4-6, 6-3, 6-4). In urma acestei victorii, Pavel şi-a asigurat 15 puncte ATP şi un cec in valoare totală de 5.250 de euro.

INTERTOTO. Romania va avea două reprezentante in ediţia 2007 a Cupei Intertoto, profitand de retragerea din competiţie e Scoţiei. Prima echipă va juca din prima rundă, contra reprezentantei Muntenegrului, iar cea de-a doua din turul secund, unde va intalni invingătoarea dintre reprezentantele Bosniei-Herţe- govina şi Andorrei.
×
Subiecte în articol: sport