x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

02 Mar 2007   •   00:00
Pancu, amendat dupa goluri
Daniel Pancu a fost amendat de clubul Bursaspor cu 1.350 de euro dupa meciul cu Sakaryaspor, meci in care a marcat de doua ori. Conducerea i-a reprosat lui Pancu primirea unui cartonas galben pentru ca s-a urcat pe gard dupa primul gol, avertisment ce ii atrage suspendarea in urmatoarea etapa din campionat. "M-a bucurat victoria si ca am contribuit la ea, insa regret amarnic ca nu voi juca in meciul cu Antalyaspor. Abia intrasem in forma", a spus Pancu.

George Copos e tot nemultumit de evolutia Rapidului
Desi Rapid a invins pe FC Arges, cu 2-0 si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, patronul George Copos este tot nemultumit: "Nu s-au exprimat asa cum mi-as fi dorit. Este nepermis sa avem gauri atat de mari in aparare. O echipa mai speculativa ar fi reusit sa ne elimine".

LIGA 1. Etapa a 21-a incepe astazi, la ora 15:30, cu partida Jiul Petrosani - Gloria Bistrita, care va fi transmisa in direct de Telesport. Meciul va fi condus la centru de Augustus Constantin, ajutat de asistentii Marcel Savaniu si Corneliu Fecioru.

ATLETISM. De astazi si pana duminica, la Birmingham are loc cea de-a 29-a editie a Campionatelor Europene in sala. Tara noastra este reprezentata la aceasta competitie de 26 de sportivi, obiectivul delegatiei fiind cucerirea unei medalii. In absenta lui Marian Oprea, accidentat la coloana vertebrala, cu cele mai mari sanse la podium sunt creditate Ionela Tarlea (400 m), Mihaela Neacsu (800 m), Adina Anton (lungime) si Adelina Gavrila (triplusalt).

FRF. Comisia de Disciplina l-a suspendat ieri pe jucatorul lui Poli Timisoara, Artiom Karamyan, pentru doua etape, si l-a amendat cu 3.000 de lei, ca urmare a cartonasului rosu primit in meciul cu Rapid. Stelistul Mirel Radoi, care a fost eliminat dupa doua cartonase galbene in meciul cu UTA, va sta o etapa si va plati o amenda de 140 de lei. Sergiu Costea (Gloria), Mardare (FC Vaslui), Papura (FC National) si Epaminonda (Unirea) au fost sanctionati cu cate o etapa de suspendare.

HANDBAL. Romania isi va depune candidatura pentru organizarea CE de handbal masculin si feminin din 2012. "Felul in care am pierdut organizarea CM masculin din 2009, in fata Croatiei, mi-a lasat un gust amar. Dar, vom vedea ce va fi de data aceasta", a spus presedintele FR Handbal, Cristian Gatu.

HOCHEI. In aceasta seara, de la ora 19:00 (TV Sport), va avea loc a doua partida din finala Campionatului National de hochei pe gheata, in care se intalnesc Steaua si HC Miercurea Ciuc. Meciul de la patinoarul Mihai Flamaropol va fi condus de rusul Maxim Manin, ajutat de asistentii unguri Miklos Barabas si Attila Aboni. In primul meci al finalei, care se disputa in sistemul "cel mai bun din sapte meciuri", ciucanii s-au impus pe propriul teren cu 4-2.
×
Subiecte în articol: sport