x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

22 Apr 2007   •   00:00
HOCHEI PE GHEAŢĂ/România a retrogradat
În ultimul meci disputat la CM, grupa B, disputat la Ljubljana, echipa naţională a României a pierdut, 1-6, în faţa Marii Britanii. Tricolorii pregătiţi de Daniel Herlea au retrogradat în grupa C, acolo de unde abia promovaseră. La turneul desfăşurat în Slovenia, românii au pierdut şi celelalte patru partide disputate, 1-10 cu Slovenia, 5-6 (după prelungiri) cu Japonia, 3-5 cu Ungaria şi 2-5 cu Lituania.

LUPTE/Eusebiu Deaconu, aur la Europene
În cadrul Campionatului European de lupte ce se desfăşoară la Sofia, sportivul român Eusebiu Deaconu a cucerit vineri medalia de aur la categoria 61 de kilograme, la stilul lupte greco-romane, după ce l-a întrecut în finală pe norvegianul Stig Berge. După patru zile de concurs, delegaţia României a adunat două medalii, Estera Dobre cucerind şi ea o medalie de bronz la categoria 51 de kilograme.

TENIS/România a pierdut în Fed Cup
România a ratat ocazia de a se califica la barajul de promovare în Grupa Mondială a Fed Cup, după ce a fost învinsă cu 2-1 de Serbia în semifinalele zonei 1 euro-africane. În meciurile de simplu, Mădălina Gojnea s-a impus în faţa Anei Timotic, scor 1-6, 6-3, 6-4, iar Jelena Jankovic, numărul 7 mondial, a trecut cu 6-3, 6-4 de Raluca Olaru. La dublu, Jankovic şi Timotic au câştigat cu 6-4, 6-1 în faţa perechii Mădălina Gojnea/Monica Niculescu.

×
Subiecte în articol: sport