x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

18 Apr 2007   •   00:00
Gigi Becali îl "perie" pe Mircea Sandu
Finanţatorul stelist Gigi Becali îl laudă pe Mircea Sandu, susţinând că datorită preşedintelui FRF fotbalul românesc este mai curat. "A dat un semnal şi se vede. Nu este foarte curat, pentru că şi Dumitru Dragomir trebuie să facă ceva", a declarat Becali. Finanţatorul "roş-albaştrilor" a mai adăugat vizavi de conducătorul LPF: "A tras şi el un semnal, dar nu în totalitate. A făcut-o aşa, în felul lui".

PEDEPSE. şeful echipei de jandarmi care a coordonat acţiunea dinaintea meciului Steaua – Dinamo şi jandarmul călare care s-a aflat în apropierea cameramanului tv lovit de doi huligani au fost sancţionaţi. Huliganii – Cătălin Iordan, care a lovit cu un lanţ, şi Nicolae George, care a distrus camera tv, sunt cercetaţi penal.

Iuliu Mureşan: "CFR este fratele mai mare al Rapidului"
După ce George Copos a afirmat că CFR Cluj este sora mai mică a grupării giuleştene, preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan, a replicat: "Avem cinci puncte avans faţă de ei, aşa că noi suntem fratele mai mare. La meciul direct voi fi suporter al lui Dinamo".

HOCHEI. Echipa naţională de hochei pe gheaţă a României a fost învinsă luni cu scorul de 6-5 (2-1, 2-1, 1-3, 1-0), după prelungiri, de reprezentativa Japoniei, în al doilea meci din cadrul Campionatului Mondial de la Ljubljana, Divizia I, grupa B. Astăzi, la ora 17:30, România va întâlni Ungaria.

TENIS. Echipa de Fed Cup a României va întâlni formaţiile Elveţiei, Olandei şi Danemarcei în grupa A a zonei 1 euro-africane a competiţiei, o grupă dificilă, după cum a apreciat Directorul General al FRT, Dumitru Hărădău. Formaţia noastră este alcătuită din Raluca Olaru, Monica Niculescu, Mădălina Gojnea şi Irina Begu.

PREMIERĂ. Americanca Sunita Williams, unul dintre astronauţii aflaţi la bordul Staţiei spaţiale internaţionale, a alergat un maraton în spaţiu, realizând o premieră în istoria acestei probe. Williams a început să alerge pe un covor rulant la peste 300 km deasupra Terrei, în acelaşi timp cu participanţii la maratonul de la Boston. Femeia astronaut a alergat în condiţii mai bune decât concurenţii de pe Terra, care au fost nevoiţi să înfrunte ploaia şi vântul puternic, terminând cursa (42 km) în patru ore şi 24 de minute.

FARUL. Mihai Guriţă va începe cursurile unei şcoli de management pentru persoanele care doresc să devină preşedinţi de cluburi, organizate pentru prima oară în România. Cursurile se vor desfăşura pe parcursul unui an şi vor costa 1.600 de RON.

LUPTE. Estera Dobre s-a calificat în finala categoriei de 51 de kilograme, unde o va întâlni pe rusoaica Zamira Rakhmanova, la Campionatele Europene de lupte de la Sofia, care au debutat marţi, România fiind reprezentată de 20 de luptători.

PROIECT. Fundaţia Football for Children "Cristian Chivu", împreună cu Federaţia Sindicatelor Aeroportuare Băneasa, Compania Blue Air şi Aeroportul Băneasa vor ajuta un grup de 54 de tineri români să se distreze, timp de 3 zile, la Disneyland. Au fost aleşi copii cu rezultate la olimpiade, în activităţi artistice şi în sport.

×
Subiecte în articol: sport