x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Oct 2006   •   00:00
LIGA 1. Astazi se va disputa primul meci din etapa a 13-a, la Caracal, intre Universitatea Craiova si Pandurii Targu Jiu. Partida va incepe de la ora 15:00 si va fi transmisa in direct de Telesport. Intalnirea va fi condusa la centru de Augustus Constantin, ajutat la cele doua margini de Adrian Vidan si Dorin Mudura.

RAPID. Patronul George Copos a declarat ca a lipsit de la meciul de Cupa cu CSM Ramnicu-Valcea pentru ca a lucrat sa aduca bani pentru club. "N-am fost la stadion pentru ca am ramas la birou sa muncesc, sa aduc valoare adaugata la Rapid. Avem nevoie de investitii majore, e vorba de cateva milioane bune pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Si acest lucru nu este usor", a spus actionarul giulestean, care a adaugat ca o noua majorare de capital social va avea loc in luna decembrie.

CANOTAJ. Fosta canotoare Elisabeta Lipa a implinit ieri 42 de ani, declarand cu acest prilej ca nu a renuntat la ideea de a concura la JO de la Beijing, din 2008. "Sunt foarte fericita de ziua mea. Imi doresc sanatate in primul rand, pentru ca daca o am pot sa ma gandesc la orice, inclusiv la o noua participare la Jocurile Olimpice. Totul este posibil", a spus Lipa.

POLI IASI. Antrenorul Ionut Popa a declarat ca se teme de partida cu Dinamo, care va avea loc maine, la Bucuresti. "Daca jucam la fel cum am facut-o cu Universitatea Cluj in Cupa Romaniei, vom lua o caruta de goluri! Daca unii dintre jucatorii mei nu se vor trezi, ne vom face de ras in meciul cu Dinamo. Forma in care se afla jucatorii lui Dinamo ma face sa fiu pesimist. Poate sa spuna oricine orice, e campioana! Eu, sa fiu antrenorul unei echipe care are 12 puncte avans, nu m-ar mai ajunge nimeni. E clar ca, pana la urma, Dinamo va pierde puncte, dar asta nu inseamna ca mai poate pierde campionatul", a spus tehnicianul.

×
Subiecte în articol: sport