x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

25 Oct 2006   •   00:00
GIMNASTICA. Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, il va premia astazi pe gimnastul Marian Dragulescu (foto), legitimat la CS Dinamo, pentru rezultate deosebite obtinute de-a lungul celor 15 ani de cariera. Dragulescu, in varsta de 25 de ani, a obtinut doua medalii de aur, la sol si la sarituri, la Campionatele Mondiale desfasurate in Danemarca, la Aarhus.

FORMULA 1. Pilotul spaniol Fernando Alonso a declarat, intr-un interviu acordat postului Telecinco, ca se va retrage dupa ce va castiga al treilea titlu mondial. "Cand voi castiga al treilea titlu mondial ma voi retrage. Acesta a fost obiectivul meu inca de cand mi-am inceput cariera", a spus Alonso, in varsta de 25 de ani. Alonso a castigat duminica, pe circuitul de la Interlagos, al doilea titlul de campion mondial, dupa cel reusit in sezonul trecut.

FIORENTINA. Atacantul Luca Toni a declarat ca Adrian Mutu este cel mai bun jucator al echipei, desi in lot se mai afla si alti fotbalisti de valoare, informeaza site-ul violanews.com. "Aceasta echipa are multi jucatori buni, dar daca trebuie sa-l aleg pe cel mai bun cred ca acesta este Mutu. La inceput nu il cunosteam pe Mutu, dar, evoluand alaturi de el, mi-am dat seama ca este un jucator de geniu. Sper sa continue sa inscrie si sa imi paseze decisiv", a spus Toni in cadrul unei emisiuni televizate.

BULGARIA. Mijlocasul Eugen Trica a marcat un gol pentru TSKA Sofia in meciul din deplasare cu Lokomotiv Sofia, incheiat la egalitate, scor 1-1, in etapa a 10-a a campionatului Bulgariei. Trica a marcat golul egalizator, in minutul 40, dupa o pasa de la Florentin Petre. Cei doi mijlocasi romani au fost titulari, in timp ce atacantul Alexandru Piturca nu a fost inclus in lot. Dupa 10 etape, TSKA Sofia ocupa locul trei in clasament, cu 22 de puncte, sase mai putine decat liderul Levski.

"U" CRAIOVA. Antrenorul Stefan Stoica a declarat ca doreste sa transforme gruparea olteana "intr-un fel de Athletic Bilbao al fotbalului romanesc", formatia spaniola fiind una la care evolueaza numai jucatori din Tara Bascilor. "Nu-mi place sa procedez cu jucatorii mei asa cum au procedat antrenorii cu mine. Le spun de fiecare data numai lucruri frumoase, pentru a nu-i deranja. Vreau sa fac din Craiova, cu acesti copii minunati, un fel de Athletic Bilbao al fotbalului romanesc", a spus Stoica.

×
Subiecte în articol: sport