x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

24 Oct 2006   •   00:00
OPINIE. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir (foto), a declarat ieri ca o parte dintre jucatorii Stelei nu au valoare. "Nu joaca nici Gigi Becali, nici Mihai Stoica. Nu cred ca prezenta in Liga Campionilor a avut influenta negativa. O parte din ei pur si simplu nu au valoare, iar la asta se adauga si absentele mai vechi, gen Radoi. Le lipseste aproape jumatate din echipa: Radoi, Nesu, Iacob, plus Ogararu, plecat la Ajax", a spus Mitica.

TENIS. La fel ca si saptamana trecuta, Andrei Pavel ocupa locul 79, cu 70 de puncte, in clasamentul Indesit ATP 2006 Race. Razvan Sabau se afla pe locul 140, cu 21 de puncte, dupa o coborare de o pozitie, iar Victor Hanescu a coborat un loc si se afla pe pozitia 215, cu sase puncte. Pe primele trei pozitii se gasesc elvetianul Roger Federer, spaniolul Rafael Nadal si croatul Ivan Ljubicic.

UEFA. FRF a primit la sfarsitul saptamanii trecute o scrisoare semnata de directorul executiv al UEFA, Lars Christer-Olsson, in care acesta isi exprima regretul ca Bucurestiul nu a primit dreptul de a organiza nici una dintre finalele Cupei UEFA din 2008 si 2009. "Luand in considerare excelentul dosar de candidatura prezentat, ca si relevanta proiectului, administratia UEFA a decis sa recomande ca orasul Bucuresti sa aiba prioritate in cazul in care FRF va prezenta un nou dosar de candidatura pentru organizarea finalei Cupei UEFA din 2010 sau 2011", se mentioneaza in scrisoare.

HANDBAL. Trei meciuri din cadrul etapei a VIII-a a Ligii Nationale de handbal masculin se vor disputa in devans, din cauza turului trei al cupelor europene. Programata oficial pentru 4 noiembrie, cea de-a opta etapa va debuta la 1 noiembrie cu Pandurii Tg. Jiu - Dinamo Bucuresti (Cupa Cupelor) si UCM Resita (Challenge Cup) - Steaua (Cupa EHF), in timp ce partida dintre CSM Medgidia (Challenge Cup) si Poli Timisoara va avea loc sambata, de la 11:00.

REAL MADRID. Presedintele Ramon Calderon a declarat ca partida cu Steaua, de la Bucuresti, scor 4-1, in grupa E a Ligii Campionilor, a reprezentat inceputul unei noi etape pentru formatia spaniola. "Am vorbit cu jucatorii inainte de meciul cu Steaua, n-am pus in discutie probleme tehnice, ci le-am transmis ca sunt milioane de oameni care sufera sau sunt bucurosi in functie de ce fac ei. Meciul de la Bucuresti este un factor important pentru noul Real.

×
Subiecte în articol: sport