x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

23 Oct 2006   •   00:00
HANDBAL MASCULIN. Campioana Romaniei, HCM Constanta, a pierdut cu scorul de 33-17 meciul sustinut ieri, in Danemarca, cu GOG Gudme, in cadrul grupei E a Ligii Campionilor, si mai are doar sanse teoretice sa se califice in optimile de finala. Echipa antrenata de Lucian Rasnita a avut o repriza secunda dezastruoasa, in care a incasat 17 goluri si nu a reusit sa marcheze decat sase. HCM ar fi fost favorita la calificare, alaturi de echipa germana THW Kiel, daca ar fi pierdut la mai putin de cinci goluri diferenta.

HANDBAL FEMININ. Rulmentul Brasov a invins cu 30-29 (14-15) pe Ferencvaros Budapesta, pe teren propriu, in mansa a doua a turului II preliminar al Ligii Campionilor, insa a ratat calificarea in grupele competitiei. Cum in Ungaria a pierdut cu 24-30, ca sa acceada in grupe, campioana Romaniei ar fi avut nevoie de o victorie la cel putin sapte goluri diferenta.

FORMULA 1. La ultima sa aparitie in Marele Circ, in Marele Pemiu al Braziliei, desfasurat pe circuitul de la Interlagos, Michael Schumacher nu l-a putut impiedica pe spaniolul Fernando Alonso sa castige al doilea titlu de campion mondial. Alonso a terminat cursa pe locul al doilea, suficient insa cat sa-l devanseze pe german in clasamentul final al pilotilor, care a trecut linia de sosire al patrulea. Marele Premiu al Braziliei a fost castigat de coechipierul lui Schumacher de la Ferrari, brazilianul Felipe Massa.

×
Subiecte în articol: sport