x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

20 Oct 2006   •   00:00
LIGA 1. Astazi se vor disputa primele doua meciuri din etapa a 12-a. De la ora 15:00, Unirea Urziceni o va intalni pe propriul teren pe FC Vaslui. Partida va fi condusa de o brigada formata din Sebastian Coltescu (central), Marcel Savaniu si Sorin Caia (asistenti). De la ora 19:30, la Constanta, Farul va juca cu Jiul Petrosani. Intalnirea va fi condusa la centru de Marius Avram, ajutat de Nicolae Marodin si Adrian Vidan. Ambele partide vor fi transmise in direct de Telesport.

RUGBY. Antrenorii Selectionatei Bucurestiului, Marin Mot si George Sava, au anuntat ieri echipa care va juca impotriva formatiei engleze Bristol, in prima etapa a European Challenge Cup la rugby. Din primul 15 fac parte sapte jucatori de la Steaua, patru de la Dinamo, trei de la Contor Arad si unul de la "U" Cluj. Partida va avea loc maine, pe Stadionul Steaua, si va fi transmisa in direct de TV Sport de la ora 15:00.

FC ARGES. Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat ca se asteapta sa fie primit cu ostilitate la meciul de maine cu fosta sa echipa, CFR Cluj. "Am informatii ca cei de la Cluj au montat deja cateva sute de spectatori ca sa scandeze impotriva mea. Daca se va intampla asa cum a declarat presedintele Iuliu Muresan, ca voi fi trecut pe foaia de rezerve, CFR ar intra in istorie. Eu o sa stau in costum de gala pe banca Argesului", a spus Munteanu, adaugand ca s-ar multumi si cu un rezultat de egalitatea in partida de la Cluj.

OLANDA. Atacantul lui Real Madrid Ruud Van Nistelrooy, care nu intra in vederile selectionerului Marco Van Basten pentru prima reprezentativa, a anuntat ca este dispus sa faca parte din nationala olimpica a Olandei la JO-2008, de la Beijing. Fiecare tara participanta la competitia olimpica de fotbal are dreptul sa foloseasca trei jucatori nascuti inainte de 1 ianuarie 1985.

×
Subiecte în articol: sport