x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

18 Oct 2006   •   00:00
CUPA ROMANIEI. Gloria Bistrita si FC Caracal au cazut de acord ca meciul direct, din cadrul 16-imilor Cupei Romaniei la fotbal, sa se desfasoare pe Stadionul Parc din Caracal. Totodata, daca Federatia Romana de Fotbal va aviza favorabil cererea depusa de reprezentantii celor doua cluburi, partida ar putea fi devansata cu o zi, urmand sa se joace marti, 24 octombrie 2006, de la ora 14:00.

JIUL. Dupa demisia lui Florin Marin, tehnicianul Marin Tudorache a fost numit antrenor principal al echipei Jiul Petrosani pana la sfarsitul turului Ligii I, urmand sa fie ajutat de secundul Damian Militaru si de directorul tehnic Dumitru Marcu. Directorul general Ilie Balanescu a declarat ca gruparea din Petrosani a renuntat la ideea aducerii unui nou antrenor pana la iarna, dupa ce Gica Hagi si Gabi Balint au refuzat sa pregateasca echipa Jiul. De asemenea, oficialul clubului Jiul a mentionat ca jucatorii vor ramane in continuare cu primele blocate pana in momentul in care vor fi pe un loc neretrogradabil.

BOX. Pugilistul Ionut Gheorghe, care a provocat duminica un accident rutier in urma caruia doua persoane au decedat, va fi imobilizat la pat timp de o luna, din cauza leziunilor suferite la coloana vertebrala. "Ionut trebuie sa stea nemiscat timp de 30 de zile. Apoi urmeaza doua saptamani de recuperare, iar dupa aceasta perioada isi va putea relua antrenamentele. Pe partea cealalta, vor continua investigatiile de rigoare", a declarat patronul clubului de box Mira Agigea, Mircea Iacob.

FORMULA 1. Finlandezul Kimi Raikkonen, actualul pilot al echipei de Formula 1 McLaren-Mercedes, va pilota pentru prima oara un monopost Ferrari in luna ianuarie. "Pentru mine, Ferrari este un vis care s-a implinit. Sezonul acesta a fost dezamagitor. A fost destul de clar, imediat dupa primele curse, ca nu suntem suficient de competitivi. Sper insa ca anul viitor sa pot lupta pentru titlul mondial."

×
Subiecte în articol: sport