x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ioan Andone ar vrea sa renunte

Ioan Andone ar vrea sa renunte

15 Sep 2004   •   00:00

Descumpanit de criza prelungita prin care trece echipa sa, tehnicianul "ros-albilor" se gandeste tot mai serios in ultima vreme sa renunte la Dinamo.

MARIAN STEFAN

Confruntarea de maine, cu Partizan, din turul I al Cupei UEFA are o conotatie aparte. Pierzand startul din lupta pentru titlu, elevii lui Ioan Andone isi leaga sperantele de cupele europene. Nici mai marii clubului nu fac exceptie, constienti ca o calificare in grupele Cupei UEFA ar insemna salvarea unui sezon ce a debutat catastrofal.

MOTIVE. Razboiul psihologic se duce insa in sufletul de dinamovist al antrenorului Ioan Andone. Jucatorii nu mai raspund la indicatii, unitatea vestiarului a disparut, iar transferurile din vara s-au dovedit a fi niste "grefe" incompatibile cu un organism imbolnavit parca peste noapte. Si peste toate acestea, disensiunile existente la nivelul conducerii i-au dat serios de gandit tehnicianului care in urma cu trei luni sarbatorea cucerirea eventului.

SCHIMBARE. Tocmai de aceea, un rezultat favorabil in meciul cu Partizan, completat cu o calificare in grupe, l-ar putea reaseza pe Andone din nou confortabil pe banca tehnica. Delegatia "cainilor" va decola spre Belgrad astazi, la ora 12:00, si nu la 10:00, cum s-a anuntat initial. Conducatorii dinamovisti, precum si cativa dintre sponsori, vor sosi maine cu un avion inchiriat, urmand a se intoarce in tara imediat dupa meci.

COMPARATIE INTRE ECHIPE

Partizan Belgrad, adversarul de maine seara al "cainilor", se afla pe primul loc in campionat. Dupa cinci etape, echipa lui Vladimir Vermezovici a acumulat 13 puncte (golaveraj +11) si pare sa nu aiba probleme in acest inceput de sezon. Fata de Dinamo, avantajul sarbilor este evident. "Ros-albii" ocupa locul 14, cu numai 3 puncte, adica exact pozitia pe care o are formatia Obilic in campionatul din Serbia si Muntenegru, cotata ca fiind printre cele mai slabe echipe. Partizan a invins sambata acasa pe Novi Beograd cu 1-0, acelasi scor cu care Dinamo pierdea in fata lui National.

PRETUL BILETELOR

Pretul unui bilet la intalnirea Partizan - Dinamo oscileaza intre 300 si 600 de dinari, moneda nationala in Serbia. Astfel, la peluza, tichetul costa 300 de dinari (5 euro), in vreme ce la tribune pretul este dublu. In loja, pretul unui bilet poate ajunge la 2.000 de dinari. Temperatura in ziua meciului va fi in jur de 18 grade, meteorologii neanuntand ploaie la Belgrad. De precizat ca in speranta obtinerii unui rezultat favorabil la Belgrad, conducatorii dinamovisti i-au vizitat pe jucatori aseara, in cantonamentul de la Saftica, incercand sa le insufle acestora cat mai multa incredere in fortele proprii.

×
Subiecte în articol: sport