x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ionel Dănciulescu: "Le-am dat o palmă celor care n-au crezut în noi, pentru că noi ne ştim curaţi"

Ionel Dănciulescu: "Le-am dat o palmă celor care n-au crezut în noi, pentru că noi ne ştim curaţi"

05 Mai 2008   •   00:00

"Le-am dat o palmă celor care n-au crezut în noi, pentru că noi ne ştim curaţi. Nu cred ca vreun jucător de la Dinamo, Steaua sau Rapid să facă jocuri de interese. Am învins rivala de moarte după un meci reuşit. Am fost foarte deranjat de supoziţiile făcute înainte de acest meci. Noi jucăm mereu corect, nu facem jocurile nimănui şi ne urmărim doar interesul nostru"




Ionel Dănciulescu: "Le-am dat o palmă celor care n-au crezut în noi, pentru că noi ne ştim curaţi. Nu cred ca vreun jucător de la Dinamo, Steaua sau Rapid să facă jocuri de interese. Am învins rivala de moarte după un meci reuşit. Am fost foarte deranjat de supoziţiile făcute înainte de acest meci. Noi jucăm mereu corect, nu facem jocurile nimănui şi ne urmărim doar interesul nostru".
"Important e că am învins Steaua, nu cine ia campionatul. Am jucat pentru noi, pentru nimeni altcineva. N-a fost un sezon foarte reuşit, dar poate mai îndulcim amărăciunea", a afirmat Dănciulescu, care a menţionat că a jucat fără mască deoarece este incomodă şi a preferat să rişte. "Merg la Arad şi îmi doresc foarte mult titlul de golgheter".


Florin Bratu: "Este o victorie meritată, mai e o etapă şi sperăm să câştige CFR campionatul. Acest meci l-am jucat mai întâi pentru noi, nu pentru alte echipe. Aveam un orgoliu de apărat. Trică cred că a ajuns până la jumătate cu statuia. Până miercuri sper să o termine. Vreau să dedic victoria tuturor celor care s-au îndoit de corectitudinea acestui meci"


Cristi Pulhac:
"Am cântat în vestiar până am răguşit. S-au făcut multe supoziţii, dar s-a văzut că am jucat pe bune. Cred că meciul acesta a decis campionatul. Ne-a fost puţin frică pentru că oricui i se putea întâmpla să greşească şi apoi cine ştie ce se spunea, bine că am câştigat".
"Nu ştiu dacă ar trebui să ne mulţumească CFR, noi ne-am apărat şansele corect. Dacă ne vor mulţumi public, atunci le mulţumim, îi felicităm şi le dorim parcurs cât mai lung în Liga Campionilor".



Adrian Ropotan:
"N-am plecat de la ideea să furăm titlul cuiva. Am jucat pentru noi şi să le fie ruşine celor care au spus că Dinamo va vinde acest meci. Dinamo nu vinde meciurile unei contracandidate la titlu".


Andrei Mărgăritescu: "Mi-a fost frică de ce rezultat va fi, de ce se va vorbi după. Cred că acest meci a spălat toate păcatele din acest an pentru că a fost un campionat foarte greu. Dedic această victorie lui nea' Ando (n.r. - antrenorului Ioan Andone, fost la Dinamo, în prezent la CFR Cluj). El m-a făcut să am aceste satisfacţii. Am jucat patru ani în Liga a II-a şi datorită lui am ajuns să joc la acest nivel şi prin asta am o satisfacţie mult mai mare. Important e ca ei să câştige în ultima etapă la U Cluj şi să câştige campionatul. Pentru noi important e să nu se ducă Steaua sau Rapid înaintea noastră în Liga Campionilor, CFR nu este o rivală", a spus Mărgăritescu.


Gabriel Torje: "Am bătut Steaua de două ori anul ăsta, şi la Timişoara şi aici. A fost un an mai prost pentru că am avut ghinion. Nu ne mai rămânea decât să încurcăm pe Steaua şi am reuşit. Sperăm ca la anul să ne batem pentru titlu".

×
Subiecte în articol: sport