x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Italia: Chivu, din nou pe gazon

Italia: Chivu, din nou pe gazon

de Delia Gomoescu    |    12 Ian 2009   •   00:00

Căpitanul echipei naţionale, Cristi Chivu, a revenit sâmbătă seară pe teren după accidentarea gravă de la genunchiul stâng. Chivu a jucat pentru Inter în meciul terminat la egalitate, 1-1, pe San Siro, cu Cagliari.



Revenit pe gazon după două luni, Chivu a fost folosit pe toată durata meciului de către antrenorul Jose Mourinho, însă Inter n-a reuşit să treacă de codaşa Cagliari. Oaspeţii au deschis scorul prin Aquafresca (‘65), iar Ibrahimovici a egalat în minutul 76.

"Sunt bucuros că am jucat din nou după două luni, chiar dacă rezultatul nu este cel sperat. După 1-0 pentru Cagliari am făcut schimbări mari, iar după golul lui Ibra partida se putea termina oricum, dar a fost remiză. Mergem înainte cu optimism, pentru că partida cea mai importantă este mereu cea care urmează", a declarat Chivu, după meci, pentru site-ul oficial al campioanei Italiei.

Ultimul joc al românului a avut loc la 1 noiembrie 2008, cu Reggina, partidă în care s-a accidentat la ligamentul colateral inter de la genunchiul stâng.

×
Subiecte în articol: sport