x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Italia - Derby pentru "lo scudetto"

Italia - Derby pentru "lo scudetto"

06 Mai 2005   •   00:00

Aflate la egalitate de puncte cu patru etape inainte de finalul sezonului, Milan si Juventus se intalnesc maine, de la ora 16:00, in confruntarea ce poate fi decisiva pentru titlu.



  • de DELIA GOMOESCU

  • OBIECTIV. Aflat de mult timp intr-un con de umbra, Del Piero (stanga, in duel cu Gattuso) are sansa de a redeveni eroul lui Juventus
    SITUATIE. Echipa lui Carlo Ancelotti vine din postura de proaspata finalista a Ligii Campionilor, insa miercuri la Eindhoven a aratat ca se afla departe de cea mai buna forma. Singurul avantaj pentru "rossoneri" este ca au toti jucatorii valizi. Chiar si Paolo Maldini, care a suferit o comotie cerebrala in meciul cu PSV, spera sa fie pe teren. In schimb, Fabio Capello nu are prea multe motive de bucurie. Ibrahimovici e suspendat, Zebina accidentat, iar Emerson si Trezeguet, desi vor fi pe teren, s-au confruntat in ultimul timp cu probleme fizice.

    AUDIENTA. Data fiind situatia, torinezilor le-ar putea conveni si un egal, mai ales ca in ultimele trei runde au un program mai usor decat Milanul si ca nu sunt angrenati in alte competitii. Partida de pe "San Siro", arbitrata de Pierluigi Collina, va fi transmisa in 180 de tari si va fi urmarita de circa un miliard si jumatate de persoane. In Romania, derby-ul este televizat in direct de National TV.

    ×
    Subiecte în articol: sport