x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Italia - Mutu, the best

Italia - Mutu, the best

de Madalina Corbeanu    |    02 Noi 2006   •   00:00
Italia - Mutu, the best

Dupa prestatia excelenta din partida cu Palermo, din etapa trecuta a campionatului italian, romanul a ajuns sa fie din nou cel mai bun jucator din Serie A.

Dupa prestatia excelenta din partida cu Palermo, din etapa trecuta a campionatului italian, romanul a ajuns sa fie din nou cel mai bun jucator din Serie A, avand o medie a notelor de 6,85 in principalele publicatii din Italia. Mai mult, dupa noua etape, atacantul Fiorentinei conduce in topul stranierilor si este inclus in echipa campionatului italian.

APRECIERI. "Fiorentina a fost invinsa, dar Mutu a fost ultimul care s-a predat. Romanul a avut o noua prestatie foarte buna, reusind sa inscrie si un gol. Usor, usor, Mutu incepe sa devina simbolul Fiorentinei", au scris ziarele din Peninsula. Romanul, care a fost integralist, a marcat golul doi al Fiorentinei in meciul cu US Palermo, pierdut pe teren propriu, cu scorul de 2-3. La randul lor, Paul Codrea (Siena) si Cristi Chivu (AS Roma) ocupa locul trei in topul celor mai buni stranieri, iar Chivu se afla pe pozitia a 12-a.

×
Subiecte în articol: sport