x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ITALIA - S-a întors Fenomenul

ITALIA - S-a întors Fenomenul

de Vlad Ionescu    |    28 Oct 2008   •   00:00
ITALIA - S-a întors Fenomenul

Revenit în prima garnitură a Fiorentinei după o accidentare la genunchiul stâng, Adrian Mutu a contribuit cu două goluri la victoria cu 3-1 obţinută de echipa sa la Palermo.



Internaţionalul român a fost cel mai bun om al meciului, golurile marcate de el în minutele 42 şi 59 făcând ca Fiorentina să urce pe poziţia a 5-a în Serie A, cu 16 puncte, la o lungime în spatele trioului Udinese, Inter şi Napoli. "Dacă aţi văzut adevăratul Mutu la Palermo? Da. Am avut destule probleme în ultima perioadă, dar am trecut peste ele şi asta s-a văzut. Acum sunt pregătit să dau mult mai mult. Nu a fost uşor să joc cu probleme medicale până acum", a spus Mutu după meci. Antrenorul Cesare Prandelli a avut numai cuvinte frumoase la adresa elevului său: "Jucase bine şi la München, dar acum a demonstrat că a revenit la nivelul său. A arătat o mare generozitate în joc, este un jucător important pentru noi. A dorit să joace de multe ori fără să fie apt sută la sută şi a plătit, dar acum este recuperat total".

A avut caracter

Presa peninsulară a apreciat şi ea în termeni elogioşi prestaţia românului. "O seară mare pentru un Mutu regăsit", a titrat Gazzetta dello Sport, în timp ce site-ul Firenzeviola a notat: "În sfârşit, s-a întors Fenomenul. Mutu a jucat foarte bine, fulminant, dubla sa este doar un detaliu al serii. S-a simţit lipsa lui până acum". "Se poate vedea că joacă din ce în ce mai bine. A arătat caracter, a avut execuţii de mare jucător", a comentat şi Fiorentina.it.

Chiar în ziua în care a împlinit 28 de ani, Cristian Chivu a avut o evoluţie ştearsă în partida Inter – Genoa, pe care campioana Italiei a încheiat-o nedecis, scor 0-0, rezultat în urma căruia milanezii au pierdut şefia clasamentului. "A avut probleme la incursiunile lui Rossi. În rest, nu prea s-a văzut", a scris Agenţia Datasport despre căpitanul naţionalei României.

×
Subiecte în articol: sport