x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Iulian Muresan: "Există o justiţie divină"

Iulian Muresan: "Există o justiţie divină"

05 Mai 2008   •   00:00

"Mulţumim public lui Dinamo, jucătorilor şi conducerii. Mă aşteptam să se facă o justiţie undeva de sus"."A fost un meci extraordinar, cu o intensitate foarte mare. Nu credeam vreodată că voi ajunge să fiu membru al galeriei, dar astă seară m-am manifestat ca un suporter. Este bine că nu m-aţi văzut voi. Este o opţiune serioasă pentru câştigarea titlului. S-a făcut dreptate.



"Mulţumim public lui Dinamo, jucătorilor şi conducerii. Mă aşteptam să se facă o justiţie undeva de sus".

"A fost un meci extraordinar, cu o intensitate foarte mare. Nu credeam vreodată că voi ajunge să fiu membru al galeriei, dar astă seară m-am manifestat ca un suporter. Este bine că nu m-aţi văzut voi. Este o opţiune serioasă pentru câştigarea titlului. S-a făcut dreptate. Există o justiţie divină. Miercuri vom avea determinarea pe care a avut-o Dinamo în seara asta. Tudor a arbitrat excelent, aşa cum îl ştiam eu. Universitatea ne poate pune probleme, sunt convins că nu o să pierdem acest titlu. Nu cred că Steaua şi-a luat gândul de la acest titlu. Îi transmit multă sănătate lui Gigi Becali. Ştiu că este acum în aceeaşi situaţie în care am fost noi în ultimele etape", a spus Mureşan.


Tehnicianul Ioan Andone a afirmat că meciul cu Universitatea Cluj, de miercuri, va fi extrem de greu. "Vom avea un meci greu cu Universitatea Cluj, în care sunt multe orgolii în joc. Suntem la două meciuri de event. Am intra în istoria fotbalului românesc. Am avut mari emoţii la acest meci. Ştiam că se poate întâmpla orice într-un meci Steaua - Dinamo", a spus Andone.

Patronul Arpad Paszkany a spus că a fost suporterul echipei Dinamo. "Am fost dinamovist. N-avem voie să pierdem miercuri. Dacă ne impunem în faţa Universităţii sunt convins că avem tăria să câştigăm şi Cupa României. Este un derbi cu o conotaţie aparte. Bratu şi Dănciulescu ar merita să le facem statuie. Merităm acest titlu. Există un personaj care a introdus multe rele în fotbalul românesc. Eu pot să garantez că toate punctele CFR-ului au fost numai pe teren. Nu ştiu dacă alţii pot să garanteze acest lucru", a spus Paszkany.

Jucătorii şi staff-ul tehnic al formaţiei CFR Cluj au urmărit derbiul Dinamo - Steaua la restaurantul patronului Paskany. De la întâlnire au lipsit jucătorii argentinieni. La fluierul final, Eugen Trică a lovit cu piciorul uşa de la un separeu.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: sport