x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jesse Brinkley îl provoacă pe Lucian Bute: Vrei să ai cu cine lupta? Sunt dispobil!

Jesse Brinkley îl provoacă pe Lucian Bute: Vrei să ai cu cine lupta? Sunt dispobil!

17 Mar 2009   •   00:00
Jesse Brinkley îl provoacă pe Lucian Bute: Vrei să ai cu cine lupta? Sunt dispobil!

Americanul Jesse Brinkley, numărul 11 mondial la categoria supermijlocie, versiune IBF şi promotorul acestuia, Terrry Lane, au anunţat că îşi doresc un meci cu Lucian Bute, pentru ca publicul de la Montreal să vadă o partidă mai bună decât cea cu Fulgencio Zuniga.



"Cunosc toate numele mari de la această categorie şi ei mă cunosc pe mine, dar se pare că puţini sunt cei care doresc să împartă ringul cu mine. Poate că ultimul meu meci cu Joey Gilbert i-a speriat", a declarat Jesse Brinkley, în vârstă de 32 de ani, citat de site-ul fighthype.com. Brinkley, care are în palmares 33 de victorii, din care 22 prin KO, şi 5 înfrângeri, a precizat că, în luna ianuarie, a fost contactat de staff-ul lui Bute pentru organizarea unui meci. "Oamenii lui Bute m-au sunat în luna ianuarie pentru un meci, însă eu semnasem deja contractul pentru meciul cu Joey Gilbert (n.r. - disputat pe 14 februarie 2009). Bute mă cunoaşte puţin pentru că eu l-am învins deja pe prietenul său, canadianul Jason Naughler (n.r. - meci disputat pe 13 iunie 2008)", a mai spus pugilistul american.

Promotorul Terry Lane a declarat că publicul de la Montreal merită un meci mai bun decât cel reuşit de columbianul Fulgencio Zuniga. "Am fi fericiţi să organizăm un meci cu Bute şi sunt sigur că fanii din Montreal şi cei de la Showtime vor să vadă un meci mai bun decât cel cu Zuniga", a spus Lane. Jesse Brinkley ocupă poziţia a 11-a în clasamentul mondial al categoriei supermijlocii, versiunea IBF, şi deţine titlul WBC USNBC categoria supermijlocie. Americanul a participat, de asemenea, la reality-show-ul "The Contender", difuzat de NBC.

Pugilistul român Lucian Bute şi-a apărat pentru a treia oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins prin KO tehnic pe columbianul Fulgencio Zuniga, în runda a patra a unui meci desfăşurat la Montreal. Lucian Bute şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins, în 25 octombrie 2008, pe mexicanul Librado Andrade. În meciul cu Andrade (27 victorii, o remiză, nicio înfrângere), Bute şi-a pus pentru a doua oară în joc centura mondială cucerită în 20 octombrie 2007, la Montreal, după ce l-a învins prin KO în repriza a 11-a, pe columbianul Alejandro Berrio. Bute şi-a apărat pentru prima oară cu succes centura mondială în 1 martie 2008, după ce l-a învins, prin KO tehnic în repriza a zecea, pe americanul William Joppy.

×
Subiecte în articol: sport meci bute