x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “Joc din plăcere!”

“Joc din plăcere!”

de Mihai Igirosanu    |    31 Ian 2008   •   00:00
“Joc din plăcere!”

Atacantul columbian Jose “Pepe” Moreno, unul dintre cei mai buni jucători stelişti în meciul amical câştigat cu 1-0 împotriva letonilor de la Metalurgs Liepajas, este încântat după debutul în tricoul roş-albastru. 

 

STEAUA - Jose “Pepe” Moreno se destăinuie


Atacantul columbian Jose “Pepe” Moreno, unul dintre cei mai buni jucători stelişti în meciul amical câştigat cu 1-0 împotriva letonilor de la Metalurgs Liepajas, este încântat după debutul în tricoul roş-albastru. 

Împrumutat până în vară, cu opţiune de cumpărare definitivă, fostul jucător al lui Dinamo Kiev a dat satisfacţie marţi seară, la Larnaca, şi a vorbit cu dezinvoltură şi optimist despre Steaua şi startul sezonului. Altfel, antrenorul Marius Lăcătuş a programat ieri două antrenamente. Primul dintre ele, desfăşurat între 11:00 şi 12:30, a fost alcătuit dintr-un circuit de forţă, coordonare şi viteză, fiind încheiat cu exerciţii de finalizare la poartă, din mai mul­te poziţii. Sesiunea de după-amia­ză a fost programată pentru ora 17:00 şi a fost alcătuită din exerciţii tactice şi jocuri-şcoală.

 

CURAJ. “Niciodată nu o să-l auziţi pe Pepe Moreno spunând că îi este teamă de ceva când intră pe teren. Eu joc fotbal din plăcere şi atunci când fac ceva din pasiune, orice, nu-mi este teamă de nimic. Deci nu mi-e frică de CFR, nu mi-e frică de Rapid. Steaua e cel mai mare club din România, e cea mai importantă echipă din Europa de Est şi nu puteam spune nu unei asemenea provocări. Am fost surprins să văd cât de frumos s-au comportat cu mine cei de aici. Sincer, după doar şapte zile, mă simt de parcă aş fi de o viaţă la Steaua. Nu promit goluri. Important va fi ca la debutul sezonului să fiu sănătos şi, dacă antrenorul mi-o va cere, să intru pe teren şi să ajut echipa. Într-un sport de echipă, grupul este important, nu un jucător anume”, a declarat Jose Moreno pentru site-ul oficial “al roş-albaştrilor”.

 

PROBLEME. Fundaşul Ionuţ Rada a suferit o contuzie la piciorul drept şi va reveni la antrenamentele normale în câteva zile, urmând să rateze meciul amical cu Levski Sofia, care va avea loc mâine după-amiază. De asemenea, căpitanul Mirel Rădoi nu poate fi folosit în nici un meci amical din Cipru, motivul fiind o întindere care îl face indisponibil două săptămâni. Un alt jucător care ridică probleme medicale este stoperul Eugen Baciu.

×
Subiecte în articol: sport