x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jucătorii echipei Standard se simt eliberaţi după plecarea lui Boloni

Jucătorii echipei Standard se simt eliberaţi după plecarea lui Boloni

06 Mar 2010   •   00:00

Fostul jucător al echipei Standard, Olivier Dacourt, a declarat că odată cu plecarea de la conducerea tehnică a formaţiei belgiene a antrenorului Ladislau Boloni, jucătorii s-au simţit eliberaţi şi acum campioana Belgiei are rezultate din ce în ce mai bune, informează cotidianul La Derniere Heure.

Dacourt, care şi-a reziliat la 9 februarie contractul cu Standard, a precizat că nu ştie dacă criticile sale dure la adresa lui Boloni, pronunţate imediat după plecarea de la echipă, s-au numărat printre cauzele demisiei tehnicianului român de la formaţia din Liege, la 10 februarie.

"Este o coincidenţă... cred. Standard are rezultate din ce în ce mai bune şi jucătorii se simt eliberaţi. Dacă plecarea mea i-a scutit pe fotbalişti de o povară, atunci cu atât mai bine. Sunt fericit. Am spus ceea ce am crezut. Scopul a fost să vorbesc în numele întregului grup, deoarece am înţeles că era dificil pentru alţii să o facă. Erau lucruri pe care toată lumea trebuia să le ştie. Pentru că fiecare poate spune ce vrea, dar rezultatele nu mint", a precizat jucătorul francez, într-un interviu acordat cotidianului belgian.

 

Mediafax

×
Subiecte în articol: sport