x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "La Bomba" pe Arcuri

"La Bomba" pe Arcuri

04 Sep 2004   •   00:00
 "La Bomba" pe Arcuri

Alberto Tomba si-a reconfirmat renumele de cuceritor, reusind sa puna mana pe frumoasa Manuela Arcuri, cea care nu de mult ii declara iubire vesnica fundasului lui Inter Milano, Francesco Coco.

DELIA GOMOESCU

Fostul schior Alberto Tomba continua sa faca furori in randul reprezentantelor sexului slab. Recent, el a fost surprins de fotografii revistei Eva Tremila in compania frumoasei Manuela Arcuri. Pana aici nimic iesit din comun. Faptul ca Tomba "La Bomba" ramane un Don Juan chiar daca se apropie de 40 de ani este cunoscut de toata lumea. Surprinde insa atitudinea Manuelei. Nu de mult actrita declara ca inima ei apartine unui singur barbat, Francesco Coco, fundasul lui Inter Milano, chiar daca cei doi nu mai erau impreuna de ceva timp.

PRIM PLAN. Se pare totusi ca Alberto a reusit sa o faca pe frumoasa italianca sa uite de fotbalistul "nerrazzurro". Aflata la un eveniment monden la Porto Cervo, Manuela s-a aflat ca de obicei in centrul atentiei, fiind curtata de nenumarati barbati. Actrita a facut slalom printre ei pana a dat de unul care la acest sport a aratat mult mai multa pricepere. Si se pare ca, pana la urma, cei doi nici nu s-au chinuit prea mult sa se ascunda, de vreme ce au fost surprinsi de paparazzi.

DON JUAN. In ceea ce-l priveste pe Tomba, fostul rege al schiului are o lista de cuceriri mai lunga decat partia de la Cortina d’Ampezzo. Intamplator sau nu, "La Bomba" le face de ceva vreme concurenta fotbalistilor. In sensul ca are relatii cu femei care ajung mai apoi in patul practicantilor sportului rege sau invers. Probabil cea mai cunoscuta este aceea cu Martina Colombari, acum respectabila sotie a lui Alessandro Costacurta. Gurile rele spun ca si Adrian Mutu ar fi simtit pe propria piele cum e sa-l ai rival pe Tomba. Se pare ca faptul ca italianul i-a facut ochi dulci Alexandrei ar fi contribuit serios la divortul celor doi.

×
Subiecte în articol: sport