x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lajos de Belgia / A rugat portarul să apere penalty-ul acordat!

Lajos de Belgia / A rugat portarul să apere penalty-ul acordat!

09 Mar 2009   •   00:00
Lajos de Belgia / A rugat portarul să apere penalty-ul acordat!

Arbitrul meciului La Gantoise - Tubize, din prima ligă din Belgia, Peter Vervecken, l-a rugat pe portarul echipei oaspete să pareze un penalty. Ciudata rugaminte a survenit după ce arbitrul şi-a dat seama că a greşit semnalând această lovitură de pedeapsă, a explicat goalkeeper-ul Nicolas Ardouin.



"După ce a dictat penalty- ul, arbitrul mi-a spus «Salvează-mă, apără-l». Confirm că arbitrul m-a implorat să apăr lovitura de pedeapsă. Este pentru prima dată în cariera mea că mă confrunt cu o asemenea situaţie", a declarat portarul francez al echipei Tubize. Totuşi, portarul formaţiei Tubize nu a izbutit să pareze  lovitura, într-un meci care s-a terminat cu victoria echipei La Gantoise, scor 2-0.

Imaginile arată că după ce a fluierat penalty, în urma unui atac a lui Ardouin asupra atacantul Mbaye Leye, centralul a avut un scurt moment de ezitare urmat de o scurtă discuţie cu portarul echipei oaspete. "Nu i-am spus portarului decât să-şi repare greşeala comisă la fault. Nimic altceva. Poate m-a înţeles greşit", a explicat cantralul Vervecken, într-un inteviu acordat cotidianului Le Soir.

×
Subiecte în articol: sport