x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Campioana Romaniei va juca in turul I preliminar

Liga Campionilor - Campioana Romaniei va juca in turul I preliminar

07 Iun 2005   •   00:00

Fie ca se va numi Steaua sau Dinamo, campioana Romaniei urmeaza sa joace in turul I preliminar al Ligii Campionilor, programat pe 12/13 si 19/20 iulie. In clasamentul coeficientilor UEFA, Romania ocupa locul 26, fiind prima tara care are campioana nationala in primul tur preliminar.

VARIANTA. Romania s-a aflat in aceeasi situatie si in trecut, dar pentru ca locul destinat detinatoarei trofeului nu a fost utilizat, campioana Romaniei a fost promovata o pozitie, scapand astfel de primul tur preliminar. Si acum acest lucru ar fi posibil daca forul european ar refuza participarea englezilor de la Liverpool in Liga Campionilor. UEFA va lua o decizie in acest sens in urmatoarele zile.

ADVERSARE. Tragerea la sorti pentru primele doua tururi preliminare ale Ligii Campionilor si pentru primul tur preliminar al Cupei UEFA va avea loc la 24 iunie. Printre potentialele adversare ale echipelor romanesti se numara echipe din Slovacia, Slovenia, Cipru, Moldova, Letonia, Finlanda, Bosnia-Hertegovina, Georgia, Macedonia, Lituania, Belarus, Islanda, Malta, Irlanda, Armenia, Tara Galilor, Albania, Irlanda de Nord, Estonia, Luxemburg, Azerbaidjan, Feroe si Kazahstan. (Delia Gomoescu)

×
Subiecte în articol: sport