x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - "Cormoranii" zboara spre Istanbul

Liga Campionilor - "Cormoranii" zboara spre Istanbul

04 Mai 2005   •   00:00

Anglia va fi reprezentata in finala de la Istanbul nu de favorita Chelsea, ci de Liverpool.



  • de DELIA GOMOESCU

  • FAZA CONTROVERSATA. Arbitrii au hotarat ca mingea sutata de Luis Garcia a depasit linia portii inainte sa fie respinsa de William Gallas
    Dupa 0-0 la Londra, "cormoranii" au invins marti seara, 1-0 pe "Anfield Road", si vor juca in ultimul act al comepetitiei dupa o pauza de 20 de ani.

    VIS. Invinsa de trei ori de Chelsea in acest sezon, echipa lui Rafa Benitez s-a razbunat chiar in cea mai importanta partida a sezonului. Antrenorul spaniol vrea acum sa aduca in vitrina lui Liverpool al cincilea trofeu de campioana a Europei din istoria gruparii engleze. "Am demonstrat ca putem bate orice echipa. Secretul este sa muncesti mult, sa-i ai pe suporteri alaturi si sa crezi pana la sfarsit. Daca am trecut de Bayer, Juventus si Chelsea, de ce n-am invinge si in finala?"

    FURIOS. In schimb, Jose Mourinho nu a digerat deloc primul mare esec din cariera. Tehnicianul portughez considera ca echipa sa a pierdut nemeritat si ca golul marcat de Luis Garcia in minutul 4 nu trebuia validat. "Pot spune ca a inscris asistentul. Mingea trebuie sa fie in poarta cu toata circumferinta, iar el trebuie sa fie sigur 100% ca asa este", a comentat antrenorul lui Chelsea. Cotidianul The Guardian scrie ca Mourinho ar putea fi sanctionat din nou de UEFA pentru ca a declarat ca asistentul slovac Roman Slysko a validat golul influentat fiind de "atmosfera feroce" de pe "Anfield Road".

    ×
    Subiecte în articol: sport