x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport LIGA CAMPIONILOR SE JOACĂ ŞI ÎN LIGA 1 - Mirel Rădoi, la închidere

LIGA CAMPIONILOR SE JOACĂ ŞI ÎN LIGA 1 - Mirel Rădoi, la închidere

de Mihai Igirosanu    |    25 Sep 2008   •   00:00
LIGA CAMPIONILOR SE JOACĂ ŞI ÎN LIGA 1 - Mirel Rădoi, la închidere

Apropierea derby-ului programat mâine seară, de la ora 20:45, în direct pe Antena 1 creşte tensiunea în Gruia şi în Ghencea. Deocamdată, cele două tabere au pornit deja duelul declaraţiilor.



Apropierea derby-ului programat mâine seară, de la ora 20:45, în direct pe Antena 1 creşte tensiunea în Gruia şi în Ghencea. Deocamdată, cele două tabere au pornit deja duelul declaraţiilor.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvăluit deja una dintre mutările pregătite de antrenorul Marius Lăcătuş pentru confruntarea cu CFR.

“Mirel Rădoi este refăcut, stă bine cu pregătirea fizică şi cu siguranţă va juca. Va evolua mijlocaş la închidere contra lui CFR Cluj. Lăcătuş aşa mi-a spus, vrea să-l folosească la mijlocul terenului, la închidere”, a spus Becali. Tot el a precizat că Steaua poate fi învinsă doar printr-un joc în viteză: “De la CFR Cluj îmi place Dubarbier, e cel mai periculos jucător al lor, pentru că este un jucător cu o viteză foarte bună. Pe Steaua o poţi surprinde numai cu jucători de viteză, pentru că este o echipă foarte puternică.

Oricum, cred că acest meci este mai important decât cel cu Fiorentina”. Pe de altă parte, Ovidiu Petre nu va putea juca, fiind nerefăcut complet după accidentare. Referitor la prima pe care o va oferi jucătorilor săi în cazul în care o vor învinge pe CFR Cluj, Becali a spus: “E posibil să le zic băieţilor că au 12.000 de euro pentru patru meciuri şi 5.000 pentru această partidă”.

Interes

În Gruia, CFR Cluj vinde biletele pentru derby-ul cu Steaua în paralel cu cele pentru meciul din Liga Campionilor, de miercuri cu Chelsea. Până ieri, ardelenii comercializaseră circa 6.000 de bilete pentru jocul cu Steaua şi mizează că celelalte 8.000 se vor epuiza până în această seară. Fost jucător al CFR-ului, actualul atacant stelist Antonio Semedo nu are linişte înaintea partidei: “Am vorbit cu foştii mei colegi şi mi-au zis că pot să marchez şi două goluri, că oricum ei vor câştiga cu 3-2. Îmi este dor de ei şi îmi va fi dificil să joc împotriva familiei. Cei de la Cluj au făcut un fel de revoluţie în fotbalul românesc. Au adus mulţi străini şi au reuşit ceva inedit, să câştige Cupa şi campionatul. Clujul nu ştiu dacă va mai fi campioană, dar Steaua ia titlul un an da, unul nu”, a declarat portughezul.

Kone: “Nu simt nici un fel de presiune”

Noul goleador al CFR-ului, Yssouf Kone, a prefaţat meciul cu Steaua: “O victorie împotriva Stelei sau a oricărei alte echipe înseamnă tot trei puncte, deci e cam acelaşi joc. Aşadar, va trebui să dăm ce e mai bun pe teren să ne obţinem punctele vineri. Personal, nu simt nici un fel de presiune pentru acest derby, trebuie doar să ne facem treaba pe teren. Îi respect pe jucătorii Stelei, dar nu vreau să vorbesc despre nimeni. Îl ştiu doar pe Semedo de la Steaua. El poate fi unul dintre pericole, ştiu că este în formă şi a reuşit o dublă în ultima etapă. Trebuie să avem mare grijă cu el. Ştie cum joacă CFR, dar şi noi ştim maniera lui de a juca. Cred că se anunţă cel mai periculos fotbalist de la Steaua în meciul de vineri. Însă ne vom lua şi noi măsurile necesare. Nu ştiu care va fi reacţia publicului din Gruia la reîntâlnirea cu Semedo. Sper să se comporte bine cu el, pentru că a fost apreciat aici, dar acesta este fotbalul”.

“Simt că Steaua nu poate fi învinsă acum. Augustus Constantin este un arbitru valoros, dar să nu se implice taică-su. La meciul ăsta, nici un arbitru nu-şi permite să fure una dintre echipe”
Gigi Becali

×
Subiecte în articol: sport steaua