x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Limuzină în flăcări - Momente de coşmar pentru Ciprian Tånaså

Limuzină în flăcări - Momente de coşmar pentru Ciprian Tånaså

de Elly Cristea    |    18 Apr 2007   •   00:00
Limuzină în flăcări - Momente de coşmar pentru Ciprian Tånaså

Autoturismul de teren al atacantului a fost incendiat în noaptea de luni spre marţi în faţa blocului din Piteşti unde locuieşte jucătorul. Poliţia a găsit pe parbriz urmele unui cocteil Molotov.

Atacantul piteştean Ciprian Tănasă a privit neputincios, în noaptea de luni spre marţi, cum maşina sa a ars într-o mare de vâlvătăi, în pofida eforturilor făcute de pompieri.

PIROMAN. La puţin după miezul nopţii, autoturismul Volkswagen Touareg, cu numărul de înmatriculare B-21-CNC, a luat foc din senin în parcarea aflată lângă blocul unde locuieşte fotbalistul. Aflat acasă, jucătorul în vârstă de 26 de ani a fost trezit din somn de vecini, care l-au chemat repede afară. Din păcate, cu toate că pompierii au intervenit foarte repede, maşina a fost avariată mai ales în partea frontală, unde bara de protecţie, capota, aripa stângă, componente ale motorului şi instalaţia electrică au fost distruse, prejudiciul ridicându-se la câteva mii de euro. Pe parbriz a fost găsit un bidon de plastic de 500 de mililitri, care emana un puternic miros de benzină. Fotbalistul a declarat că este convins că focul a fost pus probabil de un suporter, bănuind că în spatele acestuia s-ar afla un jucător de la echipa secundă a piteştenilor, Laurenţiu Stancu, cu care a avut un conflict la stadion după antrenamentul de luni: "Nu vreau să-i acuz pe suporteri, dar mi se pare foarte urât să se răzbune aşa pe mine. Eu stau la parter, am copil mic, putea să-mi ia casa foc. Sper ca poliţia să-l identifice cât mai curând". De asemenea, câţiva dintre vecinii care au văzut flăcările au povestit că mai întâi s-a auzit o bubuitură, ca şi cum cineva ar fi dat cu pumnul în capotă. Autoturismul avea 2.000 de kilometri rulaţi şi era asigurat.

şOCAT
"După antrenamentul de luni am avut un conflict cu un jucător de la echipa a doua. Nu vreau să-i acuz pe suporteri, dar mi se pare foarte urât să se răzbune aşa pe mine. Eu stau la parter, am copil mic, putea să-mi ia casa foc. Sper ca poliţia să-l identifice cât mai curând pe cel care a dat foc maşinii"
Ciprian Tănasă
jucător FC Argeş

SUSPECT
Prezent ieri la o conferinţă de presă, Tănasă a precizat că îl cunoaşte pe cel cu care s-a certat la stadion. "După antrenamentul de luni seară, Laurenţiu Stancu, aflat la volanul maşinii sale, m-a înjurat şi m-a ameninţat că îmi arată el mie. Nu spun că el mi-a dat foc în mod sigur la maşină, dar prea era chitit pe mine la stadion. Sunt de 12 ani la Piteşti, mi s-a mai zgâriat maşina, dar să i se dea foc e prea de tot", a declarat fotbalistul.

×
Subiecte în articol: sport