x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liverpool – Urziceni: Săptămâna "lupilor"

Liverpool – Urziceni: Săptămâna "lupilor"

de Mihai Igirosanu    |    15 Feb 2010   •   00:00
Liverpool – Urziceni: Săptămâna "lupilor"
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Plecaţi de vineri spre Liverpool, din cauza timpului nefavorabil din ţară, campionii de la Unirea Urziceni au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru confruntarea de joi seară, de la ora 22:05, de pe legendarul Anfield Road, din "16-imile" Europa League.

Antrenorul Unirii, israelianul Ronny Levy, şi elevii săi pun la punct ultimele detalii în vederea teribilei confruntări de joi pe unul dintre terenurile de antrenament ale lui Everton, marea rivală locală a celor de la Liverpool.
"Nu ne-am ocupat direct de închirierea terenului, ci am angajat o firmă din domeniu. Ne-a găsit două terenuri de antrenament. Unul este al lui Everton, cel de-al doilea, al echipei Northswich Victoria. Ambele terenuri sunt în afara oraşului, unde vom şi sta, iar miercuri ne mutăm în oraş", a explicat directorul general al "lupilor din Bărăgan", Felix Grigore.



ONOFRAŞ: "UN GOL PENTRU BĂIATUL MEU"
Jucătorii Unirii sunt încrezători înaintea primei manşe împotriva "cormoranilor". "Suntem pregătiţi să producem o nouă minune. Mi-aş dori să înscriu un gol pentru a i-l dedica fiului meu, născut săptămâna aceasta", a declarat atacantul Marius Onofraş. La rândul său, stoperul Bruno Fernandes a spus: "Nu vrem să ne oprim aici. Vrem ca lumea să audă de performanţele noastre în continuare".


ENGLEZII IRONIZEAZĂ UNIREA
Publicaţia engleză Liverpool Echo a publicat ieri un material destul de iro­nic la adresa campioanei României: "Printre cele opt cluburi care au picat din Liga Campionilor în Europa League au fost nume mari precum Juventus, Marseille, Atletico Madrid şi, normal, Liverpool. Cu tot respectul, Unirea nu este un nu­me mare. Numele sună a ceva nasol care ţi-ar trece după câteva săp­tămâni de tratament cu antibiotice. Românii s-au infectat însă cu ideea de succes, iar trecerea lor de la obscuritate la succes a fost rapidă".

Totuşi, jurnaliştii britanici l-au remarcat pe Pablo Brandan. "Brandan este unul din ju­cătorii notabili ai Unirii, aflat aproape de un transfer în această iarnă. Că­pi­tanul lor, Galamaz, a venit de la Dinamo pentru o sumă de transfer de 1,5 mi­lioane de lire. Poate su­mele nu se compară cu ceea ce vedem în Premier League, dar asta n-o va opri pe Unirea să creadă că are valoare în faţa lui Liverpool".

×
Subiecte în articol: sport