x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lovitura sezonului

Lovitura sezonului

05 Iul 2004   •   00:00

In timp ce campioana Dinamo anunta ca vrea sa-l ia pe Zagorakis si ca bacauanul Andrei Cristea este asteptat la antrenamente, acesta din urma a semnat pentru Steaua.

PAUL ANDONE

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a deplasat personal vineri seara la Bacau, unde s-a inteles cu Dumitru Sechelariu pentru achizitionarea atacantului de 20 de ani.

SUME. Cristea a semnat un contract pe 5 ani cu Steaua, gruparea moldava urmand sa primeasca 800.000 de dolari si 50 la suta dintr-un eventual transfer in strainatate. Fotbalistul va avea un salariu de 70.000 de dolari anual.

JONCTIUNE. Tanarul international Andrei Cristea, noul component al lotului stelist, a plecat sambata in Olanda pentru a face jonctiunea cu restul coechipierilor. "Este o achizitie importanta pentru clubul nostru. Ma bucur ca Andrei Cristea a ales sa faca performanta", a spus presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica. Dupa ce in iarna l-a transferat pe Nicolae Dica de la FC Arges, gruparea din Ghencea reuseste sa dea o noua lovitura de imagine, un nou jucator sub contract cu firma lui Ioan Becali ajungand in curtea rivalului Gigi.

NEAGA

Ajuns joi in Rusia, Rica Neaga a efectuat vizita medicala si va semna azi un contract pe un an, cu optiune de prelungire, cu echipa din prima divizie, Alania Vladikavkaz. Jucatorul s-a antrenat singur, deoarece sambata, echipa sa a disputat un meci de campionat in deplasare (2-4 la Kyrylia). Este foarte posibil ca Neaga sa debuteze saptamana viitoare la noua sa formatie contra lui Zenit St. Petersburg.

AMICAL

Steaua a disputat primul joc amical din turneul de pregatire pe care il intreprinde in Olanda, remizand, 3-3 cu nou promovata in prima liga belgiana, FC Bruxelles. Meciul s-a disputat intr-un orasel din apropierea capitalei Belgiei, la Vilvoorde. Steaua a condus cu 2-0, dar pe fondul unor ratari ale ros-albastrilor, belgienii au intors scorul, Dica egaland in minutul 88. Celelalte goluri au fost reusite de Oprita (’16) si Dica (’50), gazdele punctand in minutele 58, 62 si 65. Victor Piturca a trimis in teren urmatoarea echipa: Hamutovski - P. Marin, Radoi, Rachita, P. Stoica - Fl. Dumitru, Bostina, Aliuta, Dica - Oprita, Dinita. Dupa pauza au mai intrat Ghionea, Nesu si Paduret. Dorinel Munteanu nu a jucat, el fiind inca nerefacut.

×
Subiecte în articol: sport