x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport LPF - Avertisment spre Banat

LPF - Avertisment spre Banat

de Mihai Igirosanu    |    05 Mar 2007   •   00:00
LPF - Avertisment spre Banat

Presedintele Ligii considera ca timisorenii sunt indreptatiti sa blameze suspendarea lui Karamyan, insa le-a atras atentia celor de la Poli sa aiba grija, ca ar putea fi sanctionati dur daca unul din jucatori a evoluat aseara, cu Dinamo, fara viza LPF pe legitimatie.

Dragomir i-a avertizat ieri- dimineata pe banateni ca ar putea pierde meciul disputat aseara in cazul nerespectarii acestei prevederi de regulament. In sezonul 1999-2000, Rocar a pierdut la masa verde pentru ca a venit cu o echipa formata din juniori care nu aveau viza LPF pe legitimatie. "In acest moment nu putem sa luam nici o masura impotriva lui Poli, pentru ca respecta regulamentul. Daca intre cei 11 pe care Poli ii va trimite in meciul cu Dinamo unul va fi fara viza, atunci intra sub incidenta regulamentului si vor avea probleme. Din cate stiu, au vreo cinci care intra sub aceasta lege si, daca vor baga numai unul dintre ei, atunci vor fi in mare eroare", a spus Dragomir.

MODIFICARE. Liderul LPF a mai dezvaluit ca regulamentul dupa care se ghideaza comisiile FRF va fi schimbat la inceputul acestei saptamani. "Ma voi intalni marti cu Mircea Sandu si cu membrii comisiilor FRF pentru a stabili un nou regulament, deoarece acesta este unul confuz. Se vor lua masuri aspre impotriva conducatorilor daca nu inceteaza cu declaratiile anapoda pe care le tot fac peste tot. Se vor lua masuri pana la interzicerea acestora pe stadioane", a mai spus presedintele LPF. "Comisia de Apel trebuie sa fie mai diplomata. Daca lui Radoi i-ai dat doar o etapa pentru un act criminal, lui Karamyan de ce i-ai dat doua pentru ca a dat cu mingea in arbitru? Trebuia sa le dea ambilor trei etape, pentru a nu se simti nimeni neindreptatit", a incheiat "Corleone".

EXEMPLU
"Daca lui Goian, de la trei etape, ii dai numai una chiar daca era recidivist, atunci si lui Karamyan ii reduceai de la doua la una si nu mai era atat scandal. In privinta comportamentului presedintilor, va spun eu ca o data cu aparitia legii conducatorii isi vor vedea de treaba lor"
Dumitru Dragomir
presedinte LPF

IMPRUMUT
Angolezul Mateus Galiano da Costa va evolua la Dinamo pana la finalul sezonului, sub forma de imprumut de la echipa portugheza de liga secunda Gil Vicente. Conform cotidianului Record, gruparea lusitana va cere astazi Federatiei Portugheze de Fotbal sa elibereze certificatul international de transfer al fotbalistului. "Poveste incheiata: Mateus va juca la Dinamo Bucuresti", a notat Record. Transferul intrase in impas din cauza problemelor medicale ale fotbalistului.

×
Subiecte în articol: sport