x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucescu ramane tot mai singur

Lucescu ramane tot mai singur

29 Apr 2004   •   00:00

Toti oamenii din jurul antrenorului roman au anuntat ca vor pleca la finele actualului sezonului.

Delia Gomoescu
Demisia presedintelui lui Besiktas, Serdar Bilgili, a declansat seria schimbarilor la gruparea „vulturilor". Vicepresedintele Husnu Gureli, managerul Sinan Engin si secundul echipei, Feyyaz Ucar, au anuntat ca vor renunta la sfarsitul sezonului in semn de solidaritate cu presedintele.

ECHIPA. „Consider ca ceea ce i s-a facut presedintelui clubului mi s-a facut si mie. Besiktas a castigat campionatul anul trecut si a ajuns la un nivel inalt cu Serdar Bilgili. El a spus mereu: «Noi suntem o echipa». Daca presedintele demisioneaza, atunci consider ca si eu trebuie sa fac acelasi lucru", a declarat Engin. La randul sau, Feyyaz Ucar, secundul lui Mircea Lucescu a fost cat se poate de transant: „Am venit aici o data cu presedintele si plec cu el".

LUPTA. Mircea Lucescu a aflat cu intarziere de faptul ca Bilgili a demisionat. „Am fost in Romănia si am avut telefonul mobil inchis. Am aflat ce s-a intamplat abia marti. A fost o surpriza pentru mine", a precizat Lucescu. Tehnicianul roman a adaugat ca vrea ca echipa sa sa lupte pana la capat, in ciuda problemelor pe care le are. Probabil ca si pentru el, cele trei meciuri pe care Besiktas le mai are de disputat in acest sezon vor fi ultimele pe banca „vulturilor".

Antrenorul, ca un pilot in picaj

Vicepresedintele lui Besiktas, Husnu Gureli, a anuntat ca si el va demisiona dupa cele trei meciuri pe care Besiktas le mai are de disputat in aceasta editie a campionatului. Gureli a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca Mircea Lucescu este vinovat pentru rezultatele echipei. „Besiktas era un avion cu un curs bun de zbor, insa pilotul nostru, Lucescu, a facut ca avionul sa se prabuseasca. I se va mai da vreodata o misiune acestui pilot?", a spus Gureli.

×
Subiecte în articol: sport lucescu